Oldal frissítése

Vadászat

E-könyv, Cseh
4,8 5 értékelés

Vadászat

Új romantikus sorozat a New York Times bestsellereiből

Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák. És valószínűleg igaz, mert No. logikus oka annak, hogy Colin Fitzgerald miért vonzza engem. Általában nem repülök tetovált jégkorongosokhoz, akik élvezik a videojátékokat és meg vannak győződve arról, hogy felületes vagyok és csapkodok.
Velem kapcsolatos véleménye megszerezte az első fekete jelet.Nem segít a bátyámmal való barátság.És a legjobb barátja beleszeretett bennem.Igen, és megemlítettem, hogy szobatársak vagyunk?
De ez valószínűleg nem számít. Fitzy világossá tette, hogy ő nem érdekel engem, bár köztük szikrázott, ami a házunkat leégetté teheti. Nem vagyok lány, aki vadászik fiúkat, és nem fogok vele kezdeni. Elfoglalt vagyok egy új iskolával, jártas professzorral és egy bizonytalan jövővel. Tehát amikor a szexi, csendes szobatársam rájön, hogy hiányzik, tudja, hol találhat engem.

Paraméterek

Alapvető

Autor Elle Kennedy
Oldalak száma 392 oldal
Kiadás éve 2019
Série Briar U
Díl série 1
Kiadó Baronet
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi)
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK30295
Termékszám:  978-80-269-1070-1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05