Oldal frissítése

Üzemanyag LaCie 1TB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Üzemanyag LaCie 1TB

Lacie jön fel egy szokatlan módon tárolja az adatokat. Üzemanyag jelentése Lacie külső meghajtó vezeték nélküli wi-fi, amely lehetővé teszi, hogy tárolja több mint 500 videó, több ezer fotó, dal és dokumentumokat. Ezeket a fájlokat, akkor van közvetlen hozzáférés bármilyen Apple eszközzel, legyen az iPhone, iPad vagy Mac. Az akkumulátor élettartama akár 10 óra lehetővé teszi, hogy élvezze a média egész nap anélkül, hogy csatlakozik az internethez, vagy kábelek mindenhol kivitelezhetetlen. 
Lacie Üzemanyag létrehozza a saját wi-fi hálózat, valamint az otthoni router. Ezért nincs semmi gond, hogy az adatok biztonsági mentését akár öt készülékkel egyszerre, vagy akár patak HD videó akár három eszköz egyszerre. Lacie üzemanyag kell működnie az interneten, de nem tud csatlakozni a közeli Wi-Fi hotspot, és hozzáférést biztosít az internethez akár négy vezeték nélküli eszköz. Ez a jellemző egyediségét a lemezt, és annak alkalmasságát az utazáshoz.
Hála Seagate Media rendelkeznie az iPad vagy iPhone média kéznél. Miután csatlakozik, akkor azonnal hatalmas mennyiségű a videókat, képeket vagy zenét. Lacie üzemanyag is büszkélkedhet támogatja az AirPlay és lehetővé teszi, hogy egy kattintással lejátszás HD videókat és zenét az Apple TV. A lemez Lacie Üzemanyag minden olyan hihetetlenül egyszerű!
Műszaki adatok:
Lemez kapacitás:
1 TB
felület:
Wi-Fi 802.11 b / g / n
USB 3.0
Az akkumulátor élettartama:
10 óra
Wi-Fi tartományban:
45 méter
Maximális száma csatlakoztatott eszközök:
5
Támogatott rendszerek:
Mac OS X 10.6 vagy újabb
iOS 5.11 vagy nagyobb
Windows 8, a Windows 7 vagy a Windows Vista®
Android 2.3 vagy újabb
Kindle Tűz
A csomag tartalma:
LaCie Üzemanyag
USB 3.0 kábel
USB Power Adapter
telepítési útmutató

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 115 mm (11,5 cm)
Magasság 23 mm (2,3 cm)
Mélység 115 mm (11,5 cm)

Tömeg

Tömeg 300 g (0,3 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DL071a
Termékszám:  9000436EK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10