Oldal frissítése

utállak

E-könyv, Cseh
4,8 4 értékelés

utállak

A New York Times legkelendőbb írói, Vi Keeland és Penelope Ward váratlan szerelmi történetet mutattak be a halasztott szívekről és a második esélyekről.

Az egész rejtélyes kék üzenettel kezdődött, amelyet az esküvői ruhaba varrtak.
Valami kék.
Elmentem egy luxus butikba, ahol eladtam a saját esküvői ruhámat. Ott találtam "valami régi" dolgot, amely egy másik menyasszonyhoz tartozott. A legszebb hír, amit valaha olvastam, egy szép ruha bélésébe varrt, madártoll motívummal: Köszönöm, hogy álmaimat teljesítette.
A kék papír címkét Reed Eastwood névvel bélyegezték le. Nyilvánvalóan ő volt a legromantikusabb ember, akiben valaha él. Azt is megtudtam, hogy ő volt a legszebb ember a világon. Ha itt csak az igaz szerelemről alkotott képzeletem végződne. Később más dolgokat találtam a szeretettről.
Arrogáns, cinikus és értelmetlen követelései vannak. Tudom, miről beszélek. Ő egy új főnököm váratlan sorsfordulás eredményeként. De ez nem akadályozza meg a szerelmi üzenet mögött álló történet feltárását. Szerelmi üzenet, hogy soha nem éltek boldogan ...
A történetet azonban nem lehet összehasonlítani mindennapi, érdekesebb, szelídebb és szexisebbé, mint bármi, amit valaha is elképzeltem.
Valami újat.
De fogalmam sincs, hogy véget ér ...

Paraméterek

Alapvető

Autor Penelope Ward
Oldalak száma 328 oldal
Kiadás éve 2019
Kiadó Baronet
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi)
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK32172
Termékszám:  978-80-269-1246-0

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10