Oldal frissítése

Urbanears Plattan II szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Urbanears Plattan II szürke

A zenekedvelők biztosan egyetértenek abban, hogy a fejhallgatóknál a komfortos viselet ugyanolyan fontos, mint a tökéletes hangzás. Zárt felépítésének hála kiválóan szigeteli el a hangokat. Egy praktikus mikrofonnal is rendelkezik. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartomány hitelesen reprodukál bármilyen hangeffektust, legyen az mély vagy magas hang.

  • Súlya mindössze: 130 g
  • Tetsztetős szürke szín

A(z) Urbanears Plattan II szürke mikrofonja

Az FPS játékok szerelmesei imádni fogják a beépített mikrofont. A(z) Urbanears mikrofonja tökéletes kapcsolatot ígér az olyan programokon keresztül, mint a Teamspeak és a Skype. Ez a speciális gömbkarakterisztikájú mikrofon a tér minden irányából azonosan érzékeli a hangot.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  UBN0066c
Termékszám:  04091669
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05