Oldal frissítése

Upright

Upright

Az Upright személyi edző legfőképp kevés testmozgást végző emberek számára készült, de olyanok számára is ideális, akik testtartásukat szeretnék javítani. Ez egy forradalmi érzékelő, mely a testtartásra ható, nemkívánatos változásokat figyeli. Bluetooth kapcsolaton keresztül könnyen csatlakoztatható okostelefonjához. Csak töltse le a hivatalos alkalmazást, válassza ki az edzés programot és érje el céljait!

Legfontosabb jellemzői

  • Top személyi edző rendkívül kedvező áron
  • Felügyeli a görnyedést és a kedvezőtlen változásokat a testtartást illetően
  • Kapcsolódás intelligens készülékeihez Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Edzés program
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 nap
  • Támogatja az iOS és Android készülékeket

Az Upright egyszerűen illeszkedik hátához egy öntapadő csík segítségével. A görnyedést és a testtartásra ható kedvezőtlen változásokat azonnal puha rezgésekkel jelzi. Használja akár egyszer egy nap, és egyhamar észreveszi a készülék nyújtotta pozitív hatásokat. Próbálja ki az edzés programot, mely végigvezeti Önt a napi célokon és amely segít megmozgatni a szükséges, gerinc körüli izmokat. Tegyen Ön is háta egészségéért, és érje el a megfelelő testtartást ezzel a nagyszerű eszközzel!

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Helyes testtartás
Kód:  UPR005
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  PUP-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05