Oldal frissítése

UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile 100 ml

Megfelelő tonikot keresel a bőröd számára, de tartasz attól, hogy egyes termékek mennyi vegyszert tartalmaznak? Akkor épp most bukkantál rá a jövőbeli kedvencedre. Az UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile készítmény kamillát és mandarinlevet tartalmaz. A formulát hialuronsavval is dúsították, amely hatékonyan tölti fel a finom ráncokat. A UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile artonik glicerint tartalmaz, amely segít a bőr hidratáltságának megőrzésében.A tonik alkalmas a bőr élénkítésére és nyugtatására. Ahogy a neve is mutatja, a természetes UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile tonikban található gyümölcsleveket a gyümölcslé-előállítás során a zöld mandarinból nyerték ki. Ugyanakkor a tonikban kamillakivonat is van, amelyet a teaiparban használnak. Ezzel a termékkel nemcsak magadnak, hanem a természetnek is jót teszel. A termék 100%-ban vegán, nem tesztelték állatokon, és az előállításához olyasmithasználtak fel, amit általában kidobnak - ebben az esetben zöld mandarinlevet és kamillakivonatot. 

A UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile arctonik legfontosabb jellemzői

  • Az UPCIRCLE tonik alkalmas a bőr felfrissítésére és nyugtatására. 
  • Kamillakivonatot és zöld mandarinlevet tartalmaz.
  • A hialuronsav feltölti a finom ráncokat. 
  • A glicerin segít hidratálni a bőrt. 
  • A UPCIRCLE termék 100% vegán és nem tesztelték állatokon.

Alkalmazás:
A tonikot a megtisztított bőrön használd. Tegyél néhány csepp UPCIRCLE Face Toner with Mandarin and Chamomile arctonikot az ujjaidra vagy egy vattakorongra, és masszírozd a tonikot a bőrbe. A tonik arcpermetként is használható. Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek szüksége van egy kis frissítésre, enyhén spricceld be az arcodat az arctonikkal.


Összetétel

99%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK: Aqua, Citrus Aurantium Amara (Neroli) virágvíz, Citrus Nobilis (zöld mandarin) gyümölcskivonat, Glicerin, Chamomilla Recutita (kamilla) kivonat, Sodium Hyaluronate, Citrus Nobilis (mandarin narancs) héjolaj, Kapril-kapril-glükozid, Salicylic Acid, Poligliceril-3-kokozát, Poligliceril-10 laurát, Citromsav, Nátrium benzoát, Szorbinsav, Kálium-szorbát, Benzil-alkohol, Limonén, Linalool*. * Természetes illóolaj-összetevőket tartalmaz.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Érett, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Problémás, Érett, Minden bőrtípusra
Kód:  KSPL3345
Termékszám:  5060571720771

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05