Oldal frissítése

Unturned - Xbox DIGITAL

10 290 Ft

Unturned - Xbox DIGITAL

Unturned Xbox

Maradj életben, ameddig csak lehet

Az Unturned Xbox rengeteg alattomossággal készült számodra zombik és természetes kártevők formájában. Te vagy azon kevesek egyike, akik még nem váltak zombivá. Meddig tudsz túlélni?

Unturned Xbox

Legyél olyan csendes, mint egy egér

Soha ne vedd le az ujjad a ravaszról. Mozogj halkan az Unturned Xboxban, és próbáld meg nem felhívni magadra a figyelmet. Sajátítsd el azt a képességet, hogy láthatatlanná válj, tüzet és elektromos támadásokat okádj.

Unturned Xbox

Az Unturned Xbox mellett online karakterek is lesznek

Online játék közben rengeteg baráttal és ellenséggel találkozhatsz. Ragadd meg a rendelkezésedre álló fegyvereket. A karddal való közelharcot kedveled, vagy inkább a mesterlövészpuskát, a rakétavetőt vagy az aknákat?

Unturned Xbox

Élj harmóniában a természettel az Unturned Xbox játékban

A természet vadon termő gyümölcsöket és zöldségeket tartogat számodra. Vadászhatsz a húsért és a szőrméért. De vigyázz, nehogy te magad is vadászottá válj. A vízből halat is szerezhetsz, és öntözheted a terményeidet is.

Unturned Xbox

Vásárolj új holmikat

Az NPC-kereskedő sok érdekes tárgyat kínál majd eladásra. Haladj előre a történetben, és győzd le az élőhalottak egyre nagyobb hordáit. Előfordul majd, hogy szerény készleteket dobnak le a repülőgépről, becsüld meg ezeket. Egy ilyen gázálarc jól jön a radioaktív zónákban.

Unturned Xbox

Építsd fel a vállalatod

Keress egy biztonságos helyet a táborodban, ahol feltöltődhetsz. Hozz létre új épületeket, vagy használd a meglévőket. Még a járműved is átalakítható mobil erőddé.

Unturned Xbox

Vízen, a szárazon és levegőben

Az Unturned Xbox-ban az autók szárazföldön és vízen is használhatók, és még repülni is tudnak. Kapsz ATV-ket, tankokat és motoros szánokat is. Helikopterek vagy vadászrepülők visznek fel a levegőbe. Szállj vízre légpárnás hajóval vagy jet-skivel. Vigyázz rájuk. Ellenőrizd az üzemanyag, a zseblámpa és a gumiabroncsok állapotát.

Unturned Xbox

Különböző környezetek

Hová mész nyaralni? Válaszd ki, hová szeretnél menni. Válassz a Prince Edward-sziget, Yukon, Washington, Oroszország, Hawaii vagy Németország közül.

Unturned Xbox

Az Unturned Xbox testre szabható

Az Unturned Xbox közösségnek saját műhelye van, ahonnan letöltheted más játékosok alkotásait, vagy feltöltheted a saját tartalmaidat, térképeket, skineket. Vagy kipróbálhatod a saját frissítéseidet.

Unturned Xbox

Végtelen lehetőségek

Az Unturned Xbox olyan széleskörű, hogy lehetetlen mindent leírni. Érdemes azonban megemlíteni a tárgyak megsemmisítésének és új pályák létrehozásának lehetőségét. A hab a tortán az állítható frekvenciájú rádiók, így nem kell külső kommunikációs programokat használnod.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Jármű, Repülő gépek
Játékmechanika Nyitott világ
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2020
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD2161
Termékszám:  G3Q-02021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15