Oldal frissítése

UNOLD Polar 48840

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UNOLD Polar 48840

Az UNOLD One modern stílusú fagylaltkészítő igazi ütőkártyája lesz az ünnepségeknek. Ez a készülék, mint tudjuk képes a klasszikus, krémes fagylalt elkészítésére. A fagylaltkészítő akár 750ml kitűnő házi fagylaltot varázsol elő hihetlenül rövid idő, 30 perc alatt. A fagylalt tökéletes felüdülést nyújt a forró nyári napokon, vagy aduásza lesz otthoni ünnepségeidenek és estéidnek. Ezzel a praktikus készülékkel bármilyen ízű fagylaltot elkészíthetsz, ha a szükséges hozzávalókat a hűtő hengerbe rakod. Irányítása könnyen olvasható feliratokkal ellátott nagy gombok segítségével történik, és működtetésére bárki képes.

A tartály, amelyben a fagylalt készül, eltávolítható és módosított felületének köszönhetően könnyen elmosható. 

A fagylaltkészítőt értékelni fogja az összes gyermekes család, a fiatalok, akik felhasználják a nyári  összejöveteleken, és sokan mások, akik szeretik élvezni a hideg fagylaltot, sorbetet vagy joghurtokat.

Az áttekinthető LCD-kijelző mutatja a fagylalt hőmérsékletét és pontosan beállíthatod az időzítőt a jégkrém gyártására. Kompakt méreteinek köszönhetően zökkenőmentesen tárolhatod a konyhádban.

Műszaki adatok:

Teljesítmény:
135 W

Méretek:
38,5 x 28,5 x 32,0 cm

Szín:
Fehér / fekete

Tömeg:
11,0 kg

Tápvezeték:
150 cm

Paraméterek

Rendeltetés

Gyártásra alkalmas Klasszikus fagylalt

Tulajdonságok

Tartály térfogata 1 l
Teljesítményfelvétel 135 W

Méret

Mélység 285 mm
Szélesség 385 mm
Magasság 320 mm
Kód:  UNLZM005
Termékszám:  UNL-48840

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15