Oldal frissítése

UNOLD 48155

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UNOLD 48155

 

Szereted a palacsintát,és szeretnél kipróbálni valami kivételesen újat és formabontót? Akkor próbáld ki a professzionális minőségű Unold német gyártó készülékét a luxus francia palacsintakészítő gépet. Lenyűgöz exkluzív és elegáns fekete dizájnjával, és az ezüst díszelemekkel. Alumínium-vas gyűrű átmérője 33 cm és a nagyobb méretű palacsinták is elkészíthetőek a készülékkel és ezek előállítására változó hőmérséklet beállításokat kezdeményezhetsz a szabályozó forgó tárcsa segítségével.

A készülék teljesítménye 1250 Wa és 2,35 kg-os alacsony tömeggel rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen kezelhető. Ezen felül egy praktikus fa spatulát  csatolunk a készülékhez, hogy a palacsinta megfordítása gyerekjáték legyen és egy más méretű fa spatulát is csatolunk, hogy a tésztát könnyen szétkenhesd a főzőlapon. A készülék elsődleges előnye, hogy kompakt 34,7 x 34,7 x 11,6 cm-es méretekkel rendelkezik, így a palacsintasütő készülék kisebb konyhába is illeszkedik.

A 48155-ös palacsintasütő modell főbb jellemzői

  • Unold német márka minőségi garanciát nyújt
  • Nagy serpenyő átmérője 33 cm
  • Változtatható hőmérséklet beállítások
  • Műanyag és rozsdamentes acél - alumínium-vas kombinációja
  • Fa spatulával és fakanállal is felszerelt
  • Méretek: 34,7 x 34,7 x 11,6 cm
  • Teljesítmény: 1250 W
  • Tömeg: 2,35 kg
 
Kód:  UNLVF001
Termékszám:  48155

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05