Oldal frissítése

UNOLD 28470 Induzio

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UNOLD 28470 Induzio

Próbáld meg egy pár receptet finom tejhab. A német cég UNOLD akkor habzó minőség adja a használati utasítást, és a recepteket, hogy tökéletes lattéčka vagy cappuccino. Kapacitás kávéhabosítóval maximálisan 200 ml tejhab vagy 400 ml tej. Minden elő levehető rozsdamentes acél kancsó skála. Összes tartozék szabott könnyű és higiénikus mosás és mosogatógépben.

A teljesítményt a készülék akkor között 600-800 W és a méretei 17 × 13,5 × 3,5 cm. Jön a fehér és világosszürke kapcsolóval kék háttérvilágítással. A hőmérsékletet beállítjuk egyszerűen 4 lépésben: hideg / 35 ° C / 65 ° C / 75 ° C Az Ön biztonsága terjed biztonsági zárral és automatikus kikapcsolással. Ez kávéhabosítóval az egyik megbízható termékek UNOLD cég, amely sikeresen évek óta a piacon 1966 óta és hagyományosan nyer független magazin tesztek Teszt Magazin.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos
Kód:  UNOPM001
Termékszám:  UNL-28470

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10