Oldal frissítése

Tescoma UNO VINO 695,410.00

4,5 6 értékelés
10 990 Ft

Tescoma UNO VINO 695,410.00

A Tescoma UNO VINO boros üveg nyitó, elegáns piros kialakításával biztosan nem hiányozhat egy borbarát fiókjából sem Arra tervezték, hogy gyorsan és könnyen kinyisson minden fajta borosüveget, beleértve a kaliforniai széles karimájú üveget is.

A masszív karos mechanizmus lehetővé teszi, hogy a spirál fúró a dugó közepébe kerüljön és így könnyen nyitható legyen az üveg, a dugó szétesésének veszélye nélkül. Hála a hosszú spirál tapadásmentes bevonatának kényelmesen, biztonságosan és könnyedén lehet kinyitni a sokáig lezárt borosüvegeket is. A védőburkolat gondoskodik a biztonságos tárolásról. A termékre három év garancia jár. Mosogatógépben mosható. 

Műszaki adatok:

Méretek:
Hossz - 20 cm

Garancia:
3 év

 

 


 

Paraméterek

Jellemzők

Rendeltetés Borhoz
Típus Kézi
Elhelyezés Kézbe
Szín Piros

Méret & súly

Szélesség 12 cm
Magasság 20 cm
Mélység 5 cm
Tömeg 420 g
Kód:  ETS144c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  695410.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15