Oldal frissítése

Uniq Dome Charging Dock töltőállvány Apple Watch-hoz - sötétkék

3,5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Uniq Dome Charging Dock töltőállvány Apple Watch-hoz - sötétkék

Hordozható töltő Apple Watch-hoz

Az elegáns fekete kivitelű Uniq Dome kompakt töltőállvány tökéletes megoldást kínál az Apple Watch okosóra kényelmes töltéséhez otthon és útközben. Az állványnak 2 töltési pozíciója van és egy beépített kábelrendezővel rendelkezik, hogy az íróasztalod rendezett maradjon.


Az Uniq Dome tengeri kék töltőállvány főbb jellemzői

  • Apple Watch töltőállvány
  • Stílusos kivitel kék színben
  • Kompakt megoldás utazáshoz
  • Töltés függőleges és fekvő helyzetben
  • Praktikus kábelrendező
  • Éjszakai üzemmód ébresztő funkció támogatással
  • Tartós anyagok
  • A kábelt nem tartalmazza


Kétféle pozíció

Kétféle pozíció

Az állítható bölcső lehetővé teszi az okosóra töltését fekvő vagy függőleges helyzetben. Az állvány felemelése aktiválja az éjszakai módot, lehetővé téve az ébresztő funkció használatát töltés közben.

Stílusos design

Stílusos design

Az Uniq Dome 3 színváltozatban kapható, amelyek tökéletesen megfelelnek a stílusodnak. A tapadós felület biztosítja a maximális stabilitást, ha egy sima felületre helyezed.

Kiváló minőségű kivitel

Kiváló minőségű kivitel

Az Apple Watch töltőállvány tartós anyagból készül, Co-Technology formákat használva, így jól bírja a mindennapi használatot.

Kábelrendező

Kábelrendező

Az Uniq Dome rendelkezik egy rejtett kábelrendezővel, amely rendet tart az asztalodon. A kényelmes hordozás érdekében a tápkábelt gondosan csavard be az önvisszahúzóba, így mindig kéznél lesz.



Kód:  UNIQc2
Termékszám:  UNIQ-DOME-BLUE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05