Oldal frissítése

UNICSKIN UnicWrinkle-Stop szérum 30 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UNICSKIN UnicWrinkle-Stop szérum 30 ml

Az exkluzív UNICSKIN UnicWrinkle-Stop hialuronsav alapú, három nagy koncentrációjú polipeptiddel kombinálva minimálisra csökkenti a ráncok és az apró vonalak megjelenését az arcon. Az Argipelin hexapeptid, amely klinikailag bizonyítottan a botox-nak igen hatékony természetes alternatívája, behatol az izmokba, és azonnali és hosszú távú csökkenést okoz a ráncokban. Ezenkívül a kompozíciót narancsból származó őssejtekkel dúsítják, amelyek hatásosak a ráncok ellen, miközben megújítják a bőrt. Akár 5-ször nagyobb rugalmasságot biztosít a bőr számára, ami láthatóan javítja az erejét és a bőrszínt. A fekete szőlőből származó, nagy számú polifenollal rendelkező aktív őssejtek egyedülálló antioxidáns erővel rendelkeznek, amely hatékonyan stimulálja a sejtfiatalítást és regenerálja a bőrt a mélységig. Az UnicWrinkle-Stop ránctalanító szérum egyedi hialuronsavval kitölti a ráncokat belülről és intenzív hidratációt nyújt a bőrnek egész nap. Legyen újra a fiatalos a megjelenésed az UNICSKIN tökéletes bőrápoló termékével!

UNICSKIN UnicWrinkle-Stop Serum bőrszérum  legfontosabb tulajdonságai

  • UNICSKIN koncentrált bőrszérum az intenzív ránccsökkentéshez
  • tartalmaz hialuronsavat, amely kitölti a ráncokat és hidratálja a bőrt
  • polipeptideket tartalmazó készítmény, beleértve a természetes Botoxot is
  • a narancs őssejtek megújítják a bőrt és növelik annak rugalmasságát
  • a fekete szőlőből származó őssejtek antioxidáns hatásúak, fiatalítják és regenerálják a bőrt
  • Az UnicWrinkle-Stop szérum minimalizálja a ráncok megjelenését, és láthatóan simítja az expressziós vonalakat
  • alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
  • mind a nők, mind a férfiak számára ajánlott
  • a szérum csak a hatékony természetes összetevőket egyesíti a maximális koncentrációban
  • a terméket nem vizsgálták állatokon


Gyengéd termék a bőrhöz

Az UNICSKIN UnicWrinkle-Stop nem csak a természetes alapanyagokból izolált összetevőket használja fel összetételében, hanem szintetikus sűrítőket, színezőanyagokat, parabéneket és más olyan összetevőket sem tartalmaz, amelyek befolyásolhatják az egészséged. Nem zsíros összetételű, nem komedogén. A ránctalanító szérum tehát mind nők, mind férfiak számára egyaránt alkalmas, akiket az arc finom és mély vonalai zavarnak. A kompozíció minden bőrtípusra alkalmas, ideértve a legérzékenyebbet is. Dermatológiailag tesztelt. Állatokon nem tesztelték.

Alkalmazás:
Vigyél fel koncentrált szérumot 3-4 csepp formájában az arc kulcsfontosságú területeire (homlok, áll, arc, orr), a nyakra és a nyakkivágásra. Finoman mozogva érintsd meg a bőrt, hogy a szérum behatoljon a bőrbe. Javasoljuk, hogy a bőrkezelést UNICSKIN hidratáló krémmel fejezd be.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  KSPL2269
Termékszám:  606110921459
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05