Oldal frissítése

UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0

UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0

Az UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 multifunkcionális arc- és nyaktisztító forradalmasítja a bőrápolást. Az innovatív tisztítókefe minden bőrtípus kezelésére alkalmas, mind nők, mind férfiak számára, életkortól függetlenül. A készülék szépségszalonokban megszokott professzionális gondoskodást nyújt számodra, az otthoni környezet kényelme és intimitása mellett. Két technológiának köszönhetően 3 azonnal látható eredményt kapsz. Az Unicskin dermo-kozmetikai multifunkcionális tisztítókefe mélyen tisztítja és eltávolítja az aknékat, segít megelőzni a ráncok és a finom vonalak kialakulását, valamint megküzd az öregedés és a fáradtság jeleivel szemben az ajkak és a szemek körül, mint amilyenek például a ráncok, duzzanatok és szem alatti karikák.

Az UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 multifunkciós tisztítókefe főbb jellemzői

  • Az innovatív Unicskin multifunkciós tisztítókefe lágyabb, simább és ragyogóbb bőrt eredményez
  • Tisztítja az arc és a nyak bőrét, harcol a pattanásokkal, feszesíti a bőrt, kezeli az ajkak és a szem környékét
  • A kefefej nem porózus, 100%-ban higiénikus és biztonságos szilikonból készült
  • Multifunkcionális, 100%-ig vízálló tisztítókefe, anti-age hatással, amely zuhanyozás alatti történő használatra is alkalmas
  • A meghosszabbított fogantyúnak köszönhetően könnyen kezelhető, szónikus uniszex tisztítókefe
  • Unicthermo-Sonic 2.0 gazdaságos üzemmóddal (automatikus kikapcsolás 5 perc után)
  • Praktikus asszisztens az Unicskin spanyol dermo-kozmetikai márkától, amely utazáshoz is alkalmas
  • Minden bőrtípusra, minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas
  • Akkumulátoros működés, töltése USB-kábellel történik

Egy Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 tisztítókefe két technológiával

Az UNICSKIN UNICTHERMO-SONIC 2.0 multifunkcionális arc- és nyaktisztító kefe két nagyszerű technológiát kínál egy innovatív eszközben. A Sonic T-Sonic technológia percenként 10 000 impulzust nyújt. Gyengéd kefe-masszázzsal mélyen megtisztítja a bőrt, felszabadíthatja az eltömődött pórusokat, és eltávolítja a fekete mitesszereket. A szónikus technológia a bőr legmélyebb rétegeire hat, és serkenti a kollagén termelését. A második technológia, a Heated Sonic Technology láthatóan jobb bőr rugalmasságot biztosít és minimalizálja a ráncokat. Alkalmas a nyak és az arc, és különösen az ajkak és a szem környékének kezelésére. Használat után a bőr tökéletesen sima, puha és rugalmas lesz.

Hogyan kell használni az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0-t?

Használd a tisztítókefét minden este lefekvés előtt. A bőr alapos tisztítása és a smink eltávolítása után az arc és a nyak (különösen a T-zóna) bőrét kezeld az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 multifunkcionális szónikus készülékkel.
A kefe 7 sebességgel rendelkezik. Mindegyiket egy adott bőrtípusra tervezték. Az 1–3 sebesség nagyon érzékeny bőrhöz, a 4–6 sebesség a normál, a 7-es sebesség pedig az érett vagy nagyon száraz bőrhöz alkalmas.

1. alkalmazás - a tiszta bőrért pattanások nélkül:
Tisztítsd meg arcod és a nyak területét 60 másodpercig a kefe elülső részével. Vigyél fel tisztítóhabot a kefére és nyomd meg az „ON” gombot. Ezzel elindul a "Mood For Red" kefe mód, amelyet a kefe alján található piros fény is jelez. 60 másodperc elteltével a bőr megtisztul és öregedés elleni kezelést kapott. Állítsd be az impulzus sebességét a bőrtípusnak megfelelően (válaszd a megfelelő sebességet 1-től 7-ig). A kefe kikapcsolásához nyomd meg kétszer az "ON" gombot. Ha elfelejted kikapcsolni, a készülék 5 perc múlva automatikusan kikapcsol. Az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 alkalmazása után meleg vízzel tisztítsd meg a nyak területét és az arcod, majd törölközővel óvatosan szárítsd meg.

2. alkalmazás - a ráncmentes bőrért:
Masszírozd az arcot és a nyakat a kefe hátuljával 30 másodpercig. Vigyél fel a szérumot a kefére, nyomja meg az "ON" gombot és kezeld a szem környékét. Ezzel elindul a "Mood For Red" kefe mód, és a piros fény világítani kezd a kefe alján. Masszírozd a nyakat és az arcot a kefe hátuljával, finoman, körkörös mozdulatokkal. A kefe hatékonyan segíti a kozmetikai termékek teljes felszívódását. Az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 tisztítókefével végzett masszázs ötször hatékonyabb, mint a kézi masszázs. 30 másodperces használata után a bőr látványosan rugalmas és puha lesz.
3. alkalmazás - az ajkak és a szemkörnyék kezelésére (ráncok, duzzanat, sötét karikák kezelésére):
Masszírozd az ajkakat és a szem környékét a kefe hátuljával körkörösen 30 másodpercig. Nyomd meg kétszer az "ON" gombot. Ezzel elindul a "Mood For Blue" kefe mód, és kék fény kezd világítani a kefe alján. Az intenzitás 10 000 impulzus percenként, amely rendszeres időközönként megszakításra kerül. Helyezd a kefe hátulját az ajkaidra és a szemedre, és hagyd, hogy 30 másodpercig kezelje és masszírozza a bőrt. Az Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 kefe szakaszos rezgései támogatják a nyirokcsatorna működését, hatékonyan kezelve a szem körüli érzékeny területet.

Anyaga:
100% -ban nem porózus, higiénikus orvosi szilikon, hitelesített minőségben

A csomag tartalma:
1 × Unicskin Unicthermo-Sonic 2.0 arckefe
1 db USB töltőkábel


Paraméterek

Típus

Típus Kefe

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése
Kód:  UNICK662
Termékszám:  0614143137662

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15