Oldal frissítése

Unicorn Overlord - Xbox Series X

21 890 Ft

Unicorn Overlord - Xbox Series X

Unicorn Overlord Xbox Series X

Unicorn Overlord Xbox Series X - Az ATLUS ismét egy új világba csábít

Dacolj az esélyekkel, és indulj kalandos útra hűséges szövetségesek oldalán. Az Unicorn Overlord Xbox Series X a klasszikus taktikai RPG műfaját ötvözi a túlvilági felfedezéssel és egy forradalmi harcrendszerrel, hogy felejthetetlen epikus fantasy élményt nyújtson a Vanillaware és az ATLUS összetéveszthetetlen stílusában. Az olyan népszerű játékok alkotóitól, mint a 13 Sentinels: Az Aegis Rim és az Odin Sphere újdonsággal bővül a taktikai fantasy RPG-k világa, amit nem szabad kihagyni!

Unicorn Overlord Xbox Series X

Egy óriási és veszélyes világ vár rád

Építsd újjá és keltsd életre a városokat, képezd ki hűséges szövetségeseidet és gyűjtsd össze erőidet, hogy szembeszállj az egyre növekvő ellenséggel! Járd be a hatalmas világot, és szabadítsd fel Fevrithet a Zenorain Birodalom elnyomása alól. Az egyes harci fázisok során mindkét fél izgalmas, valós idejű csatákban küzd a stratégiai pozíciók elfoglalásáért. A játékosok kedvükre alakíthatják csapatukat, és különböző hátterű szövetségeseket toborozhatnak.

Unicorn Overlord Xbox Series X

Unicorn Overlord Xbox Series X - Izgalmas csaták a játékosok ellen

Koordináld egységeid taktikáját előre meghatározott feltételek alapján, amelyek befolyásolják, hogy mikor és hogyan használják a képességeiket. Parancsnokként az lesz a feladatod, hogy folyamatosan szemmel tartsd a helyzetet, és olyan kulcsfontosságú döntéseket hozz, mint a stratégiai bevetés és a csapatmozgások időzítése. A Colosseumban még PvP-csatákban is összemérheted tudásodat más játékosok csapataival! Állítsd össze a legjobb csapatodat, és törekedj a csúcsra.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG, Stratégiai

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Alap játék

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0459
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055277053056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10