Oldal frissítése

Unicorn Overlord - Nintendo Switch

23 890 Ft

Unicorn Overlord - Nintendo Switch

Unicorn Overlord Nintendo Switch

Unicorn Overlord Nintendo Switch - ATLUS ismét egy új világba invitál

Dacolj az esélyekkel, és indulj kalandos útra hűséges szövetségesek oldalán. Az Unicorn Overlord Nintendo Switch a klasszikus taktikai RPG műfaját ötvözi a túlvilági felfedezéssel és a forradalmi harcrendszerrel, hogy felejthetetlen epikus fantasy élményt nyújtson a Vanillaware és az ATLUS összetéveszthetetlen stílusában. Az olyan népszerű játékok alkotóitól, mint a 13 Sentinels: Az Aegis Rim és az Odin Sphere újdonsággal bővül a taktikai fantasy RPG-k világa, amit nem szabad kihagyni!

Unicorn Overlord Nintendo Switch

Egy óriási és veszélyes világ vár rád

Építsd újjá és keltsd életre a városokat, képezd ki hűséges szövetségeseidet és gyűjtsd össze erőidet, hogy szembeszállj az egyre növekvő ellenséggel! Járd be a hatalmas világot, és szabadítsd fel Fevrithet a Zenorain Birodalom elnyomása alól. Az egyes harci fázisok során mindkét fél izgalmas, valós idejű csatákban küzd a stratégiai pozíciók elfoglalásáért. A játékosok kedvükre alakíthatják csapatukat, és különböző hátterű szövetségeseket toborozhatnak.

Unicorn Overlord Nintendo Switch

Unicorn Overlord Nintendo Switch - Izgalmas csaták akár játékosok ellen is

Koordináld egységeid taktikáját előre meghatározott feltételek alapján, amelyek befolyásolják, hogy mikor és hogyan használják a képességeiket. Parancsnokként az lesz a feladatod, hogy folyamatosan szemmel tartsd a helyzetet, és olyan kulcsfontosságú döntéseket hozz, mint a stratégiai bevetés és a csapatmozgások időzítése. A Colosseumban még PvP-csatákban is összemérheted tudásodat más játékosok csapataival! Állítsd össze a legjobb csapatodat, és törekedj a csúcsra.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG, Stratégiai

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Alap játék
Kód:  NSW1315
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055277052981

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05