Oldal frissítése

UNI-T Infravörös hőkamera

UNI-T Infravörös hőkamera


Kétféle hőkamera

Az UNI-T UTi165K infravörös hőkamera lehetővé teszi a testhőmérséklet érintés nélküli mérését. Nagyra fogod értékelni a hőkamerát bárhol, ahol nagy számú ember halad át, például üzletekben, orvosi létesítményekben, iskolákban, vállalatoknál stb. Az ideális mérési távolság egy méter (legalább 15 cm), és egy rögzített ponton kívül további három mérési pontot is kiválaszthatsz. A hőkamera előnye, hogy kézi eszközként is használható, de állványba is helyezheted (1/4-os menet).


Az UNI-T UTi165K infravörös hőkamera főbb jellemzői

  • Mérési tartomány 30-45 ° C, 0,1 ° C felbontással
  • Kiemeli a magas hőmérsékletű embereket
  • Kézi eszközként is használható, de állványra is felszerelhető
  • USB-C-n keresztül csatlakoztatható számítógéphez
  • Fénykibocsátó diódák
  • Memóriakártya-nyílás
  • Egy rögzített és három választható mérési pont
  • Tartósság töltésenként több, mint 6 óra
  • Látómező: 56 ° (H) × 42 ° (É)
  • Méretek: 236 x 75,5 x 86 mm
  • Súly: 2,2 kg

A termikus képalkotót senki nem kerüli el

Ha egy olyan személyt talál, akinek a testhőmérséklete meghaladja a beállított határértéket (37,3 ° C), akkor erről azonnal értesítést kapsz a kijelzőn. Az UNI-T hőkamera 30–45 ° C hőmérsékletet mér, 0,1 ° C felbontással és 0,5 ° C pontossággal egy méteres távolságon.



Az UNI-T UTi165K -t bárkiüzemeltetheti

Az intuitív működést összesen 10 gomb biztosítja, és egy 2,8"-es 320 × 240 pixel méretű kijelző három megjelenítési móddal megkönnyíti a működést. Csatlakoztasd a hőkamerát a számítógéphez a mellékelt USB-C kábellel. Az akkumulátor egy töltéssel több, mint 6 órás élettartamot ígér. Körülbelül 4 óra alatt feltöltheted az akkumulátort teljes kapacitásra. Van egy automatikus kikapcsolási funkció 5/10/30 perc elteltével.


Csatlakozás a számítógéphez

Az UNI-T UTi165K csatlakoztatható egy számítógéphez, ahol valós idejű méréseket követhetsz és az adatokat a mellékelt szoftver segítségével értékelheted. Többek között az automatikus felvételt és az SD-kártyán történő tárolást is végrehajtják.



Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös
Használat módja Homlokon

Mérési tartomány

Minimális hőmérséklet -30 °C
Maximális hőmérséklet 400 °C

Váltási lehetőség °C és °F között

Váltási lehetőség °C és °F között IGEN

Anyag

Anyag Műanyag

Szín

Szín Piros
Kód:  ver007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15