Oldal frissítése

UMIDIGI Uwatch3 Cinnabar Red

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UMIDIGI Uwatch3 Cinnabar Red

Divatos társ fitneszhez

Az UMIDIGI Uwatch3 Cinnabar Red okosóra ultrakönnyű, vízálló kivitelét az aktív életmódhoz tervezték. Gondoskodik a napi tevékenységed pontos nyomon követéséről, amely magában foglalja a pulzusmérést, a lépések, a távolság és az elégetett kalória számlálását. 9 előre beállított sportmóddal rendelkezik, beleértve az alvásminőség elemzését. Az energiatakarékos technológiának köszönhetően az akkumulátor üzemideje akár 10 nap is lehet egyetlen töltéssel.

Az UMIDIGI Uwatch3 Cinnabar Red okosóra főbb jellemzői

  • 1,3 hüvelykes színes TFT kijelző 2,5D edzett üveggel
  • Kényelmes szilikon szíj
  • Nagyon könnyű, mindössze 38 g
  • Pontos pulzusérzékelés csuklón
  • Kalóriaszámítás, távolságmérés, alvásfigyelés
  • Vízálló kialakítás 50 m (5 ATM)
  • 9 előre beállított sportmód
  • Az akkumulátor üzemideje akár 10 nap (készenléti módban 40 nap)
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész
  • Zenelejátszó távirányítása
  • Mobilértesítések fogadása (Android, iOS)

Vonzó kialakítás szögletes kijelzővel

Az UMIDIGI óra stílusos megjelenését a szögletes, 1,3 hüvelykes TFT érintőképernyő emeli ki igazán, amely több helyet kínál az adatoknak, mint a kerek számlap. A képernyő 2,5D edzett üveggel rendelkezik hogy megvédje azt a karcolásoktól. Ezenkívül a variálható számlapokkal testreszabhatod az órád megjelenését pont az ízlésed szerint. A kényelmes viseletért az óra szilikon szíjjal érkezik, amely légáteresztő és maximálisan gyengéd a bőrhöz.

Vízálló 5 ATM-ig

Az UMIDIGI Uwatch3 intelligens karóra akár 5 ATM-ig vízálló, így felveszi a versenyt a sokkal drágább modellekkel. Az órát nemcsak úszáshoz vagy snorkelinghez használhatod, hanem zuhanyozáshoz vagy fizikai tevékenységekhez is rossz időjárás esetén.

pulzusmérés

Egész napos pulzusmérés

Az UMIDIGI Uwatch3 fejlett HX3600 optikai pulzusérzékelővel büszkélkedhet, nagy mérési pontossággal. Ez teszi lehetővé, hogy a pulzusodat egész nap figyelemmel kísérd, sőt, az órád még figyelmeztet is, ha túlléped a pulzus küszöbértéket.

9 sportmód

9 sportmód

Az UMIDIGI Uwatch3 készülék 9 előre beállított sportmódot (futás, séta, kerékpározás, spinning, jóga stb.) nyújt. Méri a fizikai aktivitást, hogy átfogó információkat nyújtson az edzésről illetve a hatékonyabb edzésért.

A napi tevékenység mérése

A napi tevékenység mérése

Számos olyan fitneszfunkció áll a rendelkezésre, amelyek segítenek az elégetett kalóriák kiszámításában, az alvásminőség elemzésében vagy a megtett lépések és a távolság kiszámolásában. Az óra funkciói között megtalálhatóak az ébresztőóra, a stopper és az intelligens riasztás is, utóbbi a hosszabb tétlenség esetén, a jobb motiváltságért.

10 napos akkumulátor üzemidő

Hosszú üzemidő

Az energiatakarékos hardver és az egyes alkatrészek energiafogyasztásának alapos optimalizálása biztosítja a hosszú, akár 10 napos akkumulátor üzemidőt. Energiatakarékos módban, kikapcsolt Bluetooth és pulzusszám érzékelővel, az üzemidő 40 napra hosszabbodik meg.

Értesítések fogadása mobiltelefonról


Párosíthatod az UMIDIGI Uwatch3 készüléket a mobiltelefonoddal a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfészen keresztül, amely sokkal gyorsabb és stabilabb kapcsolatot kínál a régebbi verzióhoz képest. Ha csatlakoztatod az okostelefonhoz, értesítéseket fogadhatsz közvetlenül a csuklódon a telefonhívásokról, SMS-ekről,e-mailekről, az időjárási körülményekről, a közösségi hálózati értesítésekről. Létezik továbbá egy funkció a zene vagy a fényképezőgép távirányításához, anélkül, hogy a telefont ki kellene venned a zsebedből.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,3 "
Kijelző típusa TFT
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 70 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Dátum, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Felület nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
Kód:  UMIu301
Termékszám:  UMI000088

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10