Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black

Személyes fitnesz asszisztens a csuklódon

Az UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black intelligens fitnesz órák első pillantásra elbűvölnek elegáns, teljesen fémből készült kivitelükkel, amelyek köszönhetően nemcsak sporttevékenységekhez, hanem a közösségi élethez is alkalmasak. Az óra egyszerű megjelenése ellenére számos intelligens funkciót kínál, mint például a napi aktivitás mérése, az előre beállított sportmódok, az alvásfigyelés és a mobilértesítések fogadása. Az UMIDIGI Uwatch2 csúcskategóriás érintőképernyős IPS-kijelzővel rendelkezik. Az óra akkumulátorának üzemideje akár 25 nap is lehet.

Az UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black okosóra főbb jellemzői

  • Elegáns, teljesen fém formatervezés
  • 1,3 hüvelykes színes TFT kijelző 2,5D edzett üveggel
  • Az érzékelő a csuklódról méri a pulzust
  • Kalóriaszámítás, megtett távolság, alvásfigyelés
  • Vízálló kialakítás (IP67 tanúsítás)
  • Előre beállított testmozgás-módok
  • Az akkumulátor üzemideje akár 25 nap
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész
  • Zenelejátszó távirányítása
  • Mobilértesítések fogadása (Android, iOS)
  • Tartalék szilikon óraszíjjal

Egyedi, fém design IPS érintőkijelzővel

Az UMIDIGI Uwatch2 egyedi anyagokból készül, amelyek tartósabbá teszik az órát. Az óra teljes fém unibody tokkal rendelkezik, amelyet az elegáns mágneses rozsdamentes acél szíj egészít ki. Az előlapot a 1,33 hüvelykes érintőképernyős IPS-kijelző dominálja, kitűnő betekintési szöggel és 2,5D-es hajlított edzett üveggel, utóbbi tökéletes védelmet nyújt a karcolások ellen.

Vízálló tok

Az UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black IP67 védettségű vízálló kivitellel rendelkezik, amely megóvja a portól és 30 percig állja a vízbe merülést is akár 1 méter mélységig. Így biztonságosan hordhatod a zuhany alatt, vagy edzhetsz rossz időben is.

Fém mágneses szíj

Fém szíj mágneses rögzítéssel

A rozsdamentes acél szíj mágneses rögzítéssel büszkélkedhet a gyors és stabil tapadás érdekében. A speciális csatlakozó megkönnyíti a szíj eltávolítását és cseréjét. A kiegészítők között találsz egy sporttevékenységekhez alkalmas tartalék szilikon szíjat.

Pulzusmérő

Egész napos pulzusmérés

Az UMIDIGI Uwatch2 Milanese Black óra fejlett optikai pulzusérzékelővel rendelkezik, nagy mérési pontossággal. Ez lehetővé teszi a pulzusod ellenőrzését egész nap. Az UMIDIGI órák figyelmeztethetnek, ha túllépted a határértéket.

Sportmódok

Sportmódok

A sportpotenciál maximalizálása érdekében választhatsz az előre beállított sportmódok közül (futás, gyaloglás, kerékpározás, futball stb.), amelyekvalós idejű adatokat mutatnak, segítik a testmozgási szokásaid kialakítását és az általános erőnléted javítását.

A napi tevékenység mérése

A napi tevékenység mérése

Számos olyan fitneszfunkció áll a rendelkezésre, amelyek segítenek kiszámítani az elégetett kalóriákat, elemezni az alvásminőséget, mérni a lépésszámot és a távolságot. Az óra rendelkezik még ébresztőórával, stopperrel és intelligens értesítéssel a hosszabb tétlenség esetén, így motiváltabb lehetsz a testmozgásra.

25 napos üzemidő

Hosszú üzemidő

A Nordic 52832 energiatakarékos chip és a nagy kapacitású 180 mAh akkumulátor kombinációjának köszönhetően az akkumulátor normál használat esetén akár 10 napig is kitarthat. Készenléti állapotban, kikapcsolt Bluetooth és pulzusszám-érzékelővel, az üzemidő 25 napra hosszabbodik.

Variálható számlap

Testreszabható megjelenés

A tökéletes megjelenésért az óra előlapja szabadon megváltoztatható. Számos elegáns háttérképből választhatsz.

Értesítések fogadása mobiltelefonról


Párosíthatod az UMIDIGI Uwatch2 készüléket a mobiltelefonoddal a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfészen keresztül a gyors és stabil csatlakozáshoz. Ha csatlakoztatod az okostelefonhoz, értesítéseket fogadhatsz közvetlenül a csuklódon a telefonhívásokról, SMS-ekről, e-mailekről, az időjárási körülményekről, a közösségi hálózati értesítésekről. Létezik továbbá egy funkció a zene vagy a fényképezőgép távirányításához, anélkül, hogy atelefont ki kellene venned a zsebedből.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,33 "
Kijelző típusa IPS
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Fekete
Tömeg 73 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Dátum, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Felület nyelve Cseh

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
Kód:  UMIu201
Termékszám:  UMI000068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10