Oldal frissítése

Umidigi G3 Tab

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Umidigi G3 Tab

Ez az előnyös UMIDIGI G3 Tab tablet hűséges társad lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Lehetővé teszi az online események figyelését, videók és fényképek készítését, valamint lehetőséged van sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat futtatni. A tablet 10,1" méretű képernyővel rendelkezik, így munka és tanulás céljára egyaránt használható. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 4 magos MediaTek Helio A22 processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 3 GB. Az energiát 6000 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál.

Umidigi G3 Tab tablet - jelentős paraméterek

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme UMIDIGI tablettel!
  • 4magos processzor irányítja az összes műveletet és funkciót
  • A RAM mérete 3 GB
  • 10,1" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 6000 mAh
  • Üzemideje több mint hét órán át tartó folyamatos működést tesz lehetővé
  • 10 W vezetékes töltés jellemzi
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített IMG GE8300 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső memória akár 256 GB méretű Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • Az OTG funkció is elérhető

Bárhol és bármikor készíthetsz fényképeket

A tablet fotófelszerelése 8Mpx felbontású hátsó kamerát és 8Mpx elülső kamerát tartalmaz. Ezen UMIDIGI tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videók készíthetők. A segédvilágító LED javítja a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezés vagy videókészítés lehetőségét. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen UMIDIGI tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet tesz lehetővé, amely lehetővé teszi a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 1080p (Full HD) 30fps és 720p (HD) 30fps fotófelbontásra készülhetsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen UMIDIGI tablet 6000 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül könnyedén kitart. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve. A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet IMG GE8300 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

Az előnyös UMIDIGI tablet megfelelő memóriával rendelkezik

Ezen UMIDIGI tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 3 GB méretű, amely megfelel a kisebb igényű felhasználóknak. Ha a tablet memóriája mégsem felel meg neked, bővítheted azt egy 256 GB maximális méretű Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártya használatával.

Ez a nagyszerű UMIDIGI tablet számos kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi a kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábeles kapcsolat nélkül. A globális helymeghatározó rendszer (GPS) műholdak segítségével határozza meg az eszközök helyét a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helyadatokat kapjon, amely hasznos a navigációhoz és egyéb alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően fejhallgatón keresztül élvezheted a zenét. A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése és a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel az előnyös UMIDIGI tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való interakció megkönnyítésére imádni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor. A közelségérzékelővel a tablet felismeri, ha hívás közben közel van az arcodhoz. Ezután automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintések elkerülése érdekében. A digitális iránytű funkció hasznos eszköz a jobb tájékozódáshoz a városban vagy az úton. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely érzékeli a készülék helyzetét és beállítja a képernyő tájolását a minél kényelmesebb használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő csökkentésével automatikusan spórol az akkumulátor energiájával. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Képes azonosítani, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

162,2 × 244,8 × 10,7 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

570 g

Kód:  UMDT002ax
Termékszám:  UMDT002ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05