Oldal frissítése

Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld

3,9 21 értékelés
37 690 Ft

Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld

Ez a célszerű UMIDIGI G3 Tab tablet hűséges partnered lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 10,1" méretű képernyővel van ellátva, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékok vagy a filmek rajongói is le lesznek nyűgözve. 4 magos MediaTek Helio A22 processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM mérete 3 GB. 32GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a méret elegendő lesz a legtöbb felhasználó számára, és alkalmazások tucatjait fogja befogadni. A működéshez szükséges energiát 6000 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el.

Tablet Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld ...
Tablet Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld ...

Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld tablet - kulcsfontosságú jellemzők

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban UMIDIGI tablet segítségével!
  • 4magos processzor vezérli az összes műveletet és funkciót
  • A RAM mérete 3 GB
  • 10,1" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el
  • A hátsó kamera felbontása 8 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 6000 mAh
  • Több mint hét órán át működik egy töltéssel
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált IMG GE8300 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 256 GB méretű Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalmak böngészését e-mailek küldését és fogadását és még sok mást
  • A tablet támogatja az OTG funkciót
Tablet Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld ...

Bárhol és bármikor készíthetsz fényképeket

Fényképezéshez a tablet 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 8Mpx elülső kamerát kínál. Ezen UMIDIGI tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videók készíthetők. A háttérvilágító LED javítja a fényképek vagy videók minőségét gyenge fényviszonyok esetén. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, gyenge megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A rekesznyílás is befolyásolja a fénykép expozícióját. Ezen UMIDIGI tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet biztosít, amely lehetővé teszi a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 1080p (Full HD) 30fps és 720p (HD) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora elegendő üzemidőt kínál

Ezen UMIDIGI tablet 6000 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül biztosítja a munkavégzést. 10 W vezetékes töltés jellemzi. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált IMG GE8300 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

Tablet Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld ...
Tablet Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld ...

A nagyszerű UMIDIGI tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen UMIDIGI tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 3 GB méretű, amely kielégíti a kevésbé igényes felhasználók igényeit. 32 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely az igényes felhasználók igényeihez igazodik, így megoldja a legnagyobb mennyiségű adat és alkalmazás tárolását is. Ha a tablet memóriája mégsem felel meg neked, kiegészítheted azt egy 256 GB maximális méretű Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Ez az előnyös UMIDIGI tablet számos kommunikációs lehetőséget biztosít

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A tableten lévő WiFi-vel könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia használata lehetővé teszi a vezeték nélküli adatátvitelt a különböző eszközök között, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS lehetővé teszi, hogy a műholdak jeleit felhasználva pontosan meghatározza a készülék helyét. Ez a technológia lehetővé teszi egy mobil eszköz számára a pontos földrajzi helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez és egyéb alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével fejhallgatóval hallgathatsz zenét. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a nagy fájlok letöltése és a streaming tartalom, valamint a videohívások lebonyolítása gyors és problémamentes lesz.

Tablet Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld ...
Tablet Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld ...

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Élvezd mindennapjaidat ezzel a nagyszerű UMIDIGI tablettel! A tablet támogatja az OTG-t, amely lehetővé teszi más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való interakció tekintetében imádni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint az előnyös mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor. A tablet közelségérzékelője érzékeli, ha hívás közben az arcodhoz közelít, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a nem kívánt érintések elkerülése érdekében. A digitális iránytű funkció hasznos eszköz a jobb tájékozódáshoz a városban vagy az úton. A tablet giroszkóppal is rendelkezik, amely meghatározza a készülék helyzetét a térben, és ennek megfelelően elforgatja a képernyőt a kényelmes olvasás érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takarít meg. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy például egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

162,2 × 244,8 × 10,7 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

570 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,1 " (25,65 cm)
Felbontás - pixel HD 1280 × 800

Tárhely

RAM mérete 3 GB (3 072 MB)
Tárhely kapacitás 32 GB
Memóriakártya típusa Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC, TF
Memóriakártya max. mérete 256 GB (262 144 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MediaTek Helio A22
Grafikus chip IMG GE8300

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 162,2 mm (16,22 cm)
Szélesség 244,8 mm (24,48 cm)
Mélység 10,7 mm (1,07 cm)
Tömeg 570 g (0,57 kg)
Szín Zöld

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel)

Márka/modellek

Tablet márka UMIDIGI
Tablet modell G3 Tab
Kód:  UMDT002b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UMDT002b3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10