Oldal frissítése

Umidigi G3 Max

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Umidigi G3 Max

Ez a modern UMIDIGI G3 Max mobiltelefon része a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 2 kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,6" -es képernyővel van ellátva, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. Belül hibrid kártya konfiguráció található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Unisoc T606 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A kellő energiát az erős, 5150 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a modern UMIDIGI mobiltelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Umidigi G3 Max mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen UMIDIGI okostelefon 6,6" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A megfelelő energiát a tartós, 5150 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 2 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,6"méretű képernyőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer látja el
  • A belső memóriát bővíthetjük Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 5150 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Eme UMIDIGI telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző UMIDIGI telefon használatával töltünk el, mivel 6,6" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2408 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg.

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a dupla hátsó kamera. Ez a nagyszerű UMIDIGI okostelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával. Ezzel a modern UMIDIGI mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Eme UMIDIGI mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5150 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Ezen UMIDIGI okostelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A modern UMIDIGI okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. Praktikus kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz férünk hozzá, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő bővíthetjük egy 1000 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Eme UMIDIGI mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoLTE technológiával kompatibilis. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról hallgasd a zenét.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű UMIDIGI mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefonon. FM rádió funkcióval is rendelkezik. Természetesen jelző diódával is ellátták. Így lehetővé válik a felhasználó értesítése a különböző eseményekről és állapotváltozásokról a kijelző aktiválása nélkül. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

164 × 75,89 × 8,8 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

192 g

Kód:  UMDG069ax
Termékszám:  UMDG069ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20