Oldal frissítése

Umidigi G1 Tab 4GB/64GB szürke

4,0 40 értékelés
29 390 Ft

Umidigi G1 Tab 4GB/64GB szürke

Ez a célszerű UMIDIGI G1 Tab tablet hű segítőd lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 10,1" méretű kijelzővel van ellátva, amely munkára vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok és filmek rajongói is élvezni fogják. 4 magos Rockchip RK3562 processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 4 GB. 64GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ez a méret elegendő lesz a legtöbb felhasználó számára, és alkalmazások tucatjait fogja befogadni. Az energiát 6000 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz.

Tablet Umidigi G1 Tab 4GB/64GB szürke ...

Umidigi G1 Tab 4GB/64GB szürke tablet - fontos paraméterek

  • Élvezd a multimédiás tartalmakat eme UMIDIGI tablet segítségével!
  • 4magos processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését
  • A RAM mérete 4 GB
  • 10,1" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál
  • A hátsó kamera felbontása 8 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 6000 mAh
  • Több mint hét órán keresztül gond nélkül működik
  • 10 W vezetékes töltés jellemzi
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali-G52 MC2 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső tárhelye akár 1024 GB méretű Micro SDXC típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel

Fotózz bármikor, bárhol

A tablet fényképezéshez 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 8Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen UMIDIGI tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás jelentős előnyöket kínál. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha esti vagy éjszakai jeleneteket készítesz, gyenge megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portréra van szükséged. A rekesznyílás is befolyásolja a fotó teljes expozícióját. Ezen UMIDIGI tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, amellyel a témára lehet fókuszálni és a hátteret elmosni. 1080p (Full HD) 30fps és 720p (HD) 30fps fotófelbontásra készülhetsz.

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen UMIDIGI tablet 6000 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán át biztosítja a működést. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet ARM Mali-G52 MC2 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

A hasznos UMIDIGI tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen UMIDIGI tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android híres a nyitottságáról és a programok és alkalmazások sokszínűségéről. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz és futtathatsz több alkalmazást. 64 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amelyet az igényes felhasználók számára terveztek, így könnyedén kezeli a nagy adatállományokat és az igényes 4K videókat. Ha a tablet memóriája mégsem felel meg neked, kiegészítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SDXC típusú memóriakártyával.

Ez a praktikus UMIDIGI tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi a kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, így könnyedén kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat vezetékes kapcsolat nélkül. A 3,5 mm-es csatlakozóval zenét hallgathatsz fejhallgatóról.

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Élvezz minden napot ezzel a hasznos UMIDIGI tablettel! A környezettel való kapcsolat tekintetében jól fognak jönni a különböző érzékelők, nevezetesen a remek fényérzékelő és g-szenzor. Fényérzékelőt tartalmaz, amely méri a környezeti fényszintet, és szükség szerint igazítja a képernyő fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével az akkumulátor energiáját takarítja meg. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Képes felismerni, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méret:

162,2 × 244,8 × 9,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

576 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,1 " (25,65 cm)
Felbontás - pixel HD 1280 × 800
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Memóriakártya max. mérete 1 024 GB (1 048 576 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Fényérzékelő, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Rockchip RK3562
Grafikus chip ARM Mali-G52 MC2

Egyéb tulajdonságok

Funkciók Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 162,2 mm (16,22 cm)
Szélesség 244,8 mm (24,48 cm)
Mélység 9,3 mm (0,93 cm)
Tömeg 576 g (0,58 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre

Márka/modellek

Tablet márka UMIDIGI
Tablet modell G1 Tab
Kód:  UMDT00b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UMDT00b3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10