Oldal frissítése

Umidigi Bison X10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Umidigi Bison X10

Mobiltelefon Umidigi Bison X10 Lifestyle

A(z) Umidigi Bison X10 esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három beépített kamera jóvoltából fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Egyebek mellett, akár játszhatsz is rajta. Az operatív memória mérete 4 GB. Erőforrásait tekintve igényes appok és játékok futtatására ajánlott. A(z) Umidigi Bison X10 okostelefont komoly teljesítményű 6150 mAh akksi tartja működésben. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is felszerelték. Nagyon erős, ütésálló kivitele derűlátóvá teszi majd azokat, akik kedvelik az ütésálló telefonokat. A max. magasság, ahonnan relatíve biztonságosan leejtheted 1,5 m. Vízálló felépítése sokproblémától fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68 és IP69K. A(z) UMIDIGI okostelefonja csak Android alapokon működik.

A(z) Umidigi Bison X10 okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • Ütésálló konstrukció
  • Vízhatlan kivitel
  • MediaTek Helio P60 CPU és 4 GB memória
  • Grafikus chip (GPU): Mali G72 MP3
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 20 Mpx
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 3
  • A gyorstöltés teljesítménye: 10 W
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül
  • Az SOS gombbal gyorsan és egyszerűen hívhatsz segítséget
  • A(z) UMIDIGI telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Umidigi Bison X10 Csomag tartalma

A(z) Umidigi Bison X10 telefon kamerája és képernyője

6,53" képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy az elismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Umidigi Bison X10 okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 5Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 20Mpx (f/1,8) nagyon elégedett leszel. Videófelvételek készítésénél jól fog jönni az elektronikus képstabilizáció. Egy kis LED dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Umidigi Bison X10 csodás funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre 2 SIM kártya is beilleszthető, ráadásul mindegyik a saját helyére kerül, így nem foglalják el a memóriakártya slotját. A(z) Umidigi Bison X10 okostelefon adatainak biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő lehetővé teszi a telefon azonnali feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az SOS gombbal egyszerűen hívhatsz segítséget. Az OTG ("On The Go") technológia támogatásával külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  UMDG016ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10