Oldal frissítése

Umbro One Shot Slide fekete EU 40,5 / 255 mm

4,1 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Umbro One Shot Slide fekete EU 40,5 / 255 mm

Az Umbro One Shot Slide papucs kialakítású zuhanycipő fekete poliuretánból készül. Ez az Umbro márka praktikus vízálló cipője. A papucs egyetlen darab anyagból készül, és ezért nem áll fenn a puhulás vagy a cipő egyéb károsodásának veszélye a víz miatt. A cipő  medencék vagy  strandok látogatása során is használható. A papucs elegáns kialakítású és nagyon kényelmes. A praktikus talp kicsi bordákkal rendelkezik, amelyek kiküszöbölik a nedves felületeken történő csúszkálás lehetőségét. Tegyél szert egy minőségi lábbelire, amely nem okoz csalódást!

A papucs jellemzői

  • 7-es cipőméret
  • ergonomikus betéttel rendelkezik
    PU-ból készül
    fekete színű
    egy darabból fröccsöntik
    bordázott talp
    fény- és vízálló
    elegáns kialakítás
    talp ISO-FAST technológiával

Kényelem a zuhany alatt

A közös zuhanyzók látogatása során célszerű lábbelit viselni, hogy csökkentsd a lábak gombásodásának és más lehetséges bőrfertőzéseknek a kockázatát. Az Umbro One Shot Slide a mosakodás alatt a lábon viselhető, nem bánja a vizet, és a szokásos tisztító tusfürdőket vagy samponokat sem. A cipő precíz kialakítású és nagyon könnyű, még akkor sem okoz kárt a bőrben, ha hosszú áztatás után megpuhult. Az ISO-FAST technológiájú gumitalp garantálja az ütések tökéletes elnyelését és a talp gyors regenerálódását az eredeti állapotába. Viselj Umbro zuhanypapucsot, és garantálj kényelmet a lábaidnak!

Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Cipő típusa Papucs

Méret

EU 40,5
Mondopoint 255 mm

Tulajdonságok

A cipők jellemzői Vízálló kivitel

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPT6078
Termékszám:  5052204263588

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15