Oldal frissítése

UMAX U-Sonic White

4,8 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UMAX U-Sonic White

Érj el káprázatos eredményeket az UMAX U-Sonic White intelligens fogkeféjével. Ötféle különböző tisztítási üzemmóddal rendelkezik, amelyekkel akár 40.000 rezgés/perc fordulatszám is elérhető. A kiváló minőségű fogkefe fejnek köszönhetően eltávolítja a lerakódott lepedéket a fogfelületről és már néhány hét használat után látható eredményeket érhetsz el. Tisztítási hatásfoka szinte összehasonlíthatatlan a hagyományos fogkefékkel, ugyanis 8x hatékonyabban távolítja el a szennyeződéseket. Egy praktikus, 4x 30 másodperces időzítővel is rendelkezik, hogy könnyebben betudd tartani a javasolt fogmosási időt. A fogkefe a töltőállomáson keresztül tölthető, és egyetlen töltéssel akár egy hónapig is képes üzemelni. A csomagban 2 fogkefe fej található.



Az UMAX U-Sonic White legfontosabb jellemzői

  • 5 különböző sebességgel
  • Akár 40.000 ford./perccel
  • 8x hatékonyabb szennyeződés eltávolítás, mint a hagyományos fogkeféknél
  • Majdnem egy teljes hónapig bírja egyetlen töltéssel
  • Szónikus technológia az optimális fogak közötti tisztításhoz
  • Praktikus, 4x 30 másodperces időzítővel
Elektrický zubní kartáček UMAX U-Sonic White

Elektrický zubní kartáček UMAX U-Sonic White

5 féle tisztítási üzemmód

Clean - Egy praktikus üzemmód a mindennapi fogtisztításhoz. 34 800 rezgés/perc sebességgel.

White - A fogfehérítéshez legideálisabb üzemmód. 2 perces tisztítást ajánlunk a szennyeződések eltávolítására és 30 másodpercet a fogak polírozására. 33 000 - 40 000 rezgés/perc sebességgel.

Polish - Fog polírozó üzemmód a ragyogó mosolyhoz. 35 000 rezgés/perc sebességgel.

Soft - Kényeztesd magadat egy masszírozó üzemmóddal. A lágy tisztítás a fogak és az íny gyengéd tisztítására alkalmas. 33 000 rezgés/perc sebességgel.

Sensitive - Az érzékeny fogak és ínyek tisztítására. Kezdő felhasználók számára is alkalmas. 28 200 rezgés/perc sebességgel. 

Javítja a fogaid állapotát

Az UMAX U-Sonic fogkefe akár 8x több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos fogkefe. A szónikus technológia dinamikus folyadékáramlást alkalmaz a fogak közötti rések és rágófelületek tökéletes tisztítás érdekében. Már néhány hét használat után észrevehetően fehérebb és egészségesebb fogakat érhetsz el. 

Elektrický zubní kartáček UMAX U-Sonic White

Elektrický zubní kartáček UMAX U-Sonic White

Praktikus időzítő

Az UMAX U-Sonic White elektromos fogkefe nem csak hatékonyan és gyengéden tisztítja a fogakat. Intelligens időzítővel is ellátták, amely segít az ajánlott tisztítási idő betartásában. 4× 30 másodpercre van konfigurálva, hogy a szájüreg minden negyedére ugyannyi időt szenteljél. Egy riasztó jelzéssel jelez 30 másodpercként, amikor váltani kell a következő negyedre. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 40 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 5

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat UMAX U-Sonic

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 1 db
Töltők száma 1 db
Kód:  UMAUS444
Termékszám:  UB801
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05