Oldal frissítése

Umax U-Smart Wifi Plug Duo

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Umax U-Smart Wifi Plug Duo


Az U-Smart Wifi Plug Duo egy intelligens termék, aminek segítségével az interneten keresztül távolról is vezérelheted majd az elektromos berendezéseidet. A készülék telepítése és a szükséges beállítások elvégzése alig néhány percet vesz igénybe és kifejezetten egyszerű. A távoli hozzáférés mellett a termék lehetővé teszi az energiafogyasztás mérését, valamint a leállítás időzített ütemezését is. Nem beszélve arról, hogy az U-Smart Wifi Duo Duo mennyire biztonságos – egy speciális kiegészítővel is rendelkezik, amely véd az áramütéstől.


Az Umax U-Smart Wifi Plug Duo legfontosabb jellemzői

  • Egyszerre akár két elektromos eszközt is csatlakoztathatsz hozzá
  • Interneten keresztül távolról vezérelhető
  • Praktikus mobilalkalmazással
  • Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás
  • A speciális zárszerkezet véd az áramütésekkel szemben
  • IFTTT csatlakoztatás lehetőségével

Egyszerre akár két készülékhez

Az U-Smart modellhez készült mobilalkalmazásnak köszönhetően ellenőrizhetjük az éppen aktuális energiafelhasználást, a teljes napi vagy havi fogyasztást és ezek diagramjait. Mindenki értékelni fogja a nem mindennapi beállításokat és az olyan különleges funkciókat, mint a mérési eredmények megosztása a barátokkal. Az intelligens üzemmódoknak hála a készülék akár több eszköz csoport vezérlésére is alkalmas. Sőt, lehetővé teszi, hogy könnyedén ki vagy bekapcsoljunk bizonyos a konnektorokat a lakásban. Ráadásul ezek viselkedését is beállíthatod attól függően például, hogy milyen a környezet hőmérséklete. Minden U-Smart Wifi Plug Duo termékhez létrehozhatsz egy napra és órára lebontott ütemtervet.

Hangvezérlés támogatása

Az U-Smart Android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Nem beszélve arról, hogy támogatja a különböző nyelveket is. Google Assistant, Amazon Alexa és IFTTT technológiákkal szintén használható. A termék ráadásul hangvezérléssel is működik.



Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Cseh

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat

Tulajdonságok

Funkciók energiafogyasztás mérése
Max. terhelés 3 600 W
Csatlakozóaljzatok száma 2 db
Kód:  UMXa01
Termékszám:  UB902

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20