Oldal frissítése

UMAX U-Box J50

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UMAX U-Box J50

A Mini PC Umax megfelelő teljesítménye az alkalmazások számára


Csendes és gazdaságos működés és alacsony energiafogyasztás - ez a Mini UMAX U-Box J50. Kis méretének ellenére elegendő energia és felszerelés áll rendelkezésre az otthoni, irodai és multimédiás alkalmazásokhoz. A gazdag UMAX U-Box J50 mini PC lehetővé teszi a perifériák és a külső eszközök széles skálájának csatlakoztatását. És ha igazán szüksége van a hely megtakarítására az asztalon, az UEMX U-Box tok mindenhol megtalálható a VESA csomagban.


  • Intel Pentium J5005 processzor (Gemini-tó)
  • Csendes működés ventilátor nélkül
  • Energiatakarékos üzemmód 20W-ig
  • 2 x HDMI kimenet, Gbit LAN, 4 x USB port
  • További 2,5 "-es SATA csatlakozó a kapacitásbővítéshez
  • VESA tartó a csomagban
  • Windows 10 Home operációs rendszer

Erős Intel Pentium J5005 (Gemini-tó)



Az UMAX U-Box J50 szíveQuad core Intel Pentium Quad Core J5005 Gemini Lake, amely 2,8 GHz-es frekvenciasávban működik . A processzor Intel UHD Graphics 605 integrált grafikával rendelkezik. Az UMAX U-Box J50 Mini Dual-Format PCU DDR4 4 GB-os, és simán fut a processzorral. Ezzel a berendezéssel az UMAX U-Box J50 minden 4K videofájlt támogat. Helyezze az adatokat egy eMMC 32GB-os tárolóra, ennek a kapacitásnak a kiterjesztéséhez használhatja a 2,5 "-es HDD / SSD SATA bővítőhelyet.


Csendes és gazdaságos működés



Az Umax U-Box energiatakarékos alkatrészekre épül, így nagyon alacsony energiafogyasztása van - akár tízszer alacsonyabb, mint a hagyományos számítógépek és laptopok. Ezzel együtt lehetővé teszicsendes működés és a szabadalmaztatott Mini Umax U-Box J50 hűtő ventilátor használata nélkül hagyja, hogy a számítógép a hét minden napján folyamatosan bekapcsoljon. Csatlakoztasson egy pár HDMI kimenetet a monitor és a TV csatlakoztatásához. MásCONNECT a külső eszközt az UMAX U-Box J50-hez egy 2.0-as és 3.0-as USB porton . A Mini PC UMAX U-Box J50 kapcsolat és a hálózati kapcsolat GBit LAN, kettős AC WiFi és Bluetooth kapcsolatot biztosít. Az UMAX U-Box J50 Micro SD kártyaolvasóval is rendelkezik.


Előre telepített eredeti Windows 10 Home 64-bites



Az UMAX U-Box Mini J50 egy 64 bites verzióban előtelepített Windows 10 Home rendszerrel rendelkezik. Ez a rendszer ismerős és funkcionális környezetet kínál, amely nagyon könnyen használható. A rendszer gyorsan és gyorsan reagál, és ébredést vált ki az alvásból. Az integrált biztonsági rendszereket is javították, hogy a felhasználó jobban érezze magát, és nem kell aggódnia az adatok miatt. A Windows 10 már fut előre telepített alkalmazásokat, mint például a Fotók, Zene, Filmek, Naptár és TV-műsorok. Mindezek az alkalmazások csatlakoznak a OneDrive készülékhez, amely az összes információ biztonsági másolataként szolgál, így mindent megtalál, amire szüksége van.


Paraméterek

Teljesítmény

CPU Passmark 2 911

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Pentium
Processzor modell Intel Pentium Silver J5005 Gemini Lake
Processzor frekvencia 1,5 GHz (1 500 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Max TDP 10 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 605

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 32 GB (0,03 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa LPDDR4

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika HDMI
Egyéb Combo Audio Jack, LAN

Szekrény

Szélesség 14 cm
Magasság 4,7 cm
Mélység 14 cm
Tömeg 0,3 kg
Kód:  VB0354h
Termékszám:  UMM210J50

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15