Oldal frissítése

Umax U-Box J41

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Umax U-Box J41

A Mini PC Umax megfelelő teljesítményt nyújt az alkalmazások számára


Csendes és gazdaságos működés és alacsony energiafogyasztás - ez az UMAX U-Box J41. Kis méretének ellenére elegendő teljesítmény és kiegészítő áll a rendelkezésedre az otthoni, irodai és multimédiás alkalmazásokhoz. Az UMAX U-Box J41 Mini PC gazdag port kimenetei lehetővé teszik a perifériák és a külső eszközök széles körének csatlakoztatását. És ha igazán szükséged van a hely megtakarítására az asztalon, az UEMX U-Box számítógépet felakaszthatod  mindenhová a VESA tartóval mely a csomagolás tartalma.


  • Intel Celeron Quad Core J4105 processzor (Gemini Lake)
  • Csendes működés ventilátor nélkül
  • Energiatakarékos üzemmód 20W-ig
  • 2x HDMI kimenet, Gbit LAN, 4 USB port
  • További 2,5 "-es SATA csatlakozó a kapacitásbővítéshez
  • VESA tartó a csomagban
  • Operációs rendszer Windows 10 Home S

Erőteljes Intel Celeron J4105 (Gemini Lake)



Az UMAX U-Box J41 szíve Az Intel Celeron Quad Core J4105 Gemini Lake processzor, amely Burst módban, legfeljebb 2,5 GHz frekvencián működik. A processzort egy integrált Intel UHD Graphics 600 egészíti ki. Az UMAX U-Box J41 DDR4 Mini PC memória 4 GB méretű, és biztosítja a processzor zökkenőmentes működését. Ezzel a funkcióval az UMAX U-Box J41 támogatja az összes 4K video formátumot. Helyezd az adatokat az 64 MB kapacitású eMMC tárolóra. E kapacitás kibővítéséhez használj 2,5 hüvelykes nyílást a HDD / SSD SATA számára.


Csendes és gazdaságos működés



Az Umax U-Box energiatakarékos kiegészítőkkel rendelkezik, így nagyon alacsony energiafogyasztása van - akár tízszer alacsonyabb, mint a hagyományos számítógépeknek és laptopoknak. Emellett a csendes működés és a szabadalmaztatott Mini Umax U-Box J41 hűtés lehetővé teszi , hogy a számítógéped akár kikapcsolás nélkül is 7 napig folyamatosan üzemeltesd. Az egy pár HDMI-kimenetet a monitor és a TV csatlakoztatását biztosítja. Csatlakoztass másik külső eszközt az UMAX U-Box J41-hez az USB 2.0 és 3.2 porton keresztül. A Mini PC UMAX U-Box J41 készüléket és a hálózati kapcsolatot a GBit LAN, a kettős AC WiFi és a Bluetooth biztosítja. Az UMAX U-Box J41 tartalmaz egy Micro SD memóriakártya-olvasót is.


Telepített eredeti Windows 10 Home S



Az UMAX U-Box J41-be telepítve van a Windows 10 Home rendszer S módban. Ez a rendszer ismerős és funkcionális környezetet kínál, amely nagyon egyszerűen használható. A rendszer gyorsan és hatékonyan reagál, hamar elindítja a gépet az alvás üzemmódból. Az integrált biztonsági rendszereket is javították, hogy a  biztonságban érezhesd magad, és nem kell aggódnod az adatok miatt sem. A Windows 10 Home S módban hasznos előre telepített alkalmazásokat tartalmaz, és jelen van a Microsoft Store is, ami az egyetlen forrás más alkalmazások számára. Az alkalmazások csak a Microsoft Store-ból történő telepítésének lehetősége jobb teljesítményt és biztonságot jelent. Az S mód bármikor törölhető a normál mód aktiválásához, de nem lehet visszatérni és aktiválni az S módot. 


Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Celeron
Processzor frekvencia 1,5 GHz (1 500 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 2,5 GHz (2 500 MHz)
Max TDP 10 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Alacsony energiafelhasználás

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 600

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 64 GB (0,06 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Micro Tower

Rendszermemória

RAM memória mérete 4 GB
Memória frekvencia 2 400 MHz
Memória típusa LPDDR4
Maximum RAM kapacitás 4 GB

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika HDMI
Egyéb WAN/LAN, Audió kimenet (line out)
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 140 mm
Magasság 47 mm
Mélység 140 mm
Tömeg 0,3 kg
Kód:  VB0354g20
Termékszám:  UMM210J41

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10