Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

UMAX Stay Active!

4,6 21 értékelés
13 990 Ft

UMAX Stay Active!

UMAX Stay Active!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Tudj meg többet a testedről

Az új UMAX Smart Scale US10C mérleg segít a tökéletes fizikai állapot elérésében. A szabadalmaztatott ITO technológiával 14 különböző fizikai paramétert mér fém érintkezők nélkül - testzsír, vízmennyiség, fehérje, metabolikus kor és kilenc további paraméter. A mérleg kiváló minőségű feldolgozása hosszú távú megbízhatóságot és magas mérési pontosságot garantál.


Legyél mindig naprakész

A mérleg az összes mért adatod elküldi az iOS vagy az Android mobiltelefonra a Bluetooth vezeték nélküli átvitel segítségével. Az angol nyelvű alkalmazás egyszerű, ami megkönnyíti annak használatát. Az alkalmazásban természetesen fellelhetők az aktuális eredmények és a korábbi mérések adatai is. A mérleg ezeket az adatokat biztonságosan tárolja a felhőben, így soha nem fogod elveszíteni. Az UMAX Smart Scale US10C mobilalkalmazáshoz egyszerűen adhatsz hozzá további családtagokat is. A Smart Scale a mért tömeg alapján felismeri a rajta álló személyt. Ugyanakkor adataidat megoszthatod barátaiddal az alkalmazáson keresztül.

UMAX Stay Active!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



UMAX Stay Active!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Intelligens karkötő színes érintőképernyővel

Amennyiben aktív életet élsz és a sport és a mozgás a szenvedélyed, akkor biztosan jó hasznát veszed az UMAX U-Band 116HR Color karkötőnek. Ez az intelligens karkötő színes érintőképernyővel elegáns tartozék, emellett számos funkcióval rendelkezik, amelyeket értékelhetsz a sporttevékenységek során. Láthatod a pulzusszámod, kiszámíthatod az égetett kalóriákat vagy beállíthatod az edzés időtartamát is. Az UMAX U-Band 116HR egy egyedülálló fényérzékelővel is büszkélkedhet, amely a környezeti fény alapján szabályozza a kijelző fényerejét.


Fokozott ellenállás a porral és nedvességgel szemben

Az UMAX U-Band 116HR intelligens karkötő képes a sebesség, a távolság vagy a tempó mérésére is, így átfogó áttekintést nyújt a megtett útvonalról. A fokozott páratartalommal és porral szembeni ellenállás hosszú élettartamot biztosít, emellett lehetővé teszi a használatot még rossz időjárási körülmények között is. Az UMAX U-Band 116HR Color karkötő nélkülözhetetlen része a mindennapi sporttevékenységeknek.

UMAX Stay Active!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



UMAX Stay Active!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Zeroner Health Pro átfogó applikáció

Miután szinkronizáltad a UMAX U-Band 116HR karkötőt az okostelefonoddal, megjelenítheted az értesítéseket, beállíthatod a riasztásokat, vagy megtekintheted az időjárás-előrejelzést is a karkötő kijelzőjén. A U-Band 116HR töltése nagyon egyszerű. Egyszerűen távolítsd el a karkötőt a szíjról és csatlakoztasd azt az USB-porthoz. Egy átfogó angol nyelvű alkalmazás jeleníti meg az összes tevékenység jelentését a napok, hetek és hónapok múltával, az aznap megtett lépések számát, és sok más érdekes információt is. Az alkalmazás kompatibilis a Google-Fit (HealthKit) platformmal.


Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 180 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra
Mérési pontosság 50 g
Érzékelők száma 3

Konnektivitás

Elem típusa AAA
Konnektivitás Bluetooth

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Szín

Szín Fehér, Fekete

Szín

Szín Fehér
Kód:  UMAOV180
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UMAX Stay Active!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15