Oldal frissítése

Új Tucano Elements kék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Új Tucano Elements kék

Az olasz TUCANO márka legújabb kollekciója itt van!  Biztosítson maximális védelmet a MacBookjának karcolás vagy a földre esés ellen. Hála a neoprén toknak, tökéletesen illeszkedik és átölelően körbeveszi a készülékét.

Az eredeti dombornyomott grafikájú, csillogó szövet kiemeli a modern formai kialakítását. Ez a védőtok tökéletesen illeszkedik a MacBook Air 13" képátlójú készülékhez. A precíziós gyártásnak köszönhetően ez lesz a második "bőr" az ilyen típusú elektronikus eszközökön.

A védőtokot lehet önállóan is hordani vagy használhatják védőburkolatként és behelyezhető egy másik táskába vagy kézitáskába is. 

Legfontosabb jellemzői

  • A MacBook Air 13" képátlójú notebookhoz tervezték
  • Kék színű
  • Luxus kivitelű modern formai kialakítás
  • Praktikus és ergonomikus formája van
  • A neoprén védi a nedvesség ellen
  • Belső méretek: 32,5 x 22,7 x 1,7


A TUCANO márka már 25 éve tevékenykedik a piacon. A minőségi olasz szokatlan, feltűnő és modern formai kialakítása minden vásárlót megörvendezteti. A vonzó szín az Ön elektronikai házikedvencének nemcsak garantálja a teljes védelmet, de nagyon esztétikusan is néz ki.

Ez a márka széles választékot kínál, gyárt még védőtokokat az következő készülékekhez is mint iPadok, tablettek, laptopok és ultrabookok és ezen kívül még hátizsákot és e-könyv olvasó borítót is találhat a termékpalettán. Az összes termék praktikus és  tiszta luxus formai kialakítású. Mindez a magas minőség kiváló áron érhető el.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 2 cm
Szélesség 34 cm
Magasság 24,5 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Kék
Kód:  THY007c8
Termékszám:  BF-E-MBA13-B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10