Oldal frissítése

UHU Spray 3 az 1-ben, 200 ml

3,5 4 értékelés
3 990 Ft

UHU Spray 3 az 1-ben, 200 ml

Az UHU Spray 3 az 1-ben többcélú kontaktragasztóval gyorsan és szilárdan ragaszthatsz különböző anyagokat, mint amilyen a papír, karton, fa, textil, bőr, fém, filc, műanyag, polisztirolhab (hungarocell) és más habanyagok. A ragasztó ideális a nagyobb területeken történő egyenletes felhordáshoz, a szórás intenzitása pedig a mellékelt fúvókával könnyen beállítható.

Az UHU Spray 3 in 1 ragasztó legfontosabb jellemzői

  • UHU többcélú kontaktragasztó spray
  • Alkalmas különböző anyagokhoz (papír, karton, fa, textil, bőr, fém)
  • A ragasztó ideális a nagyobb területeken történő egyenletes felhordáshoz
  • A kiegészítő fúvóka lehetővé teszi a permet intenzitásának szabályozását
  • Az UHU Spray 3 az 1-ben ragasztó három féle módon tud ragasztani

Az UHU Spray 3 ragasztási módot tesz lehetővé

  • KONTAKT RAGASZTÁS: Fújd be a ragasztandó felületeket mindkét oldalról, és hagyd száradni kb. 10 percig. Ezután hozd össze a két részt, és rövid ideig nyomd erősen.
  • KORREKCIÓS RAGASZTÁS: Az olyan ragasztott felületek esetében, ahol legalább az egyik porózus (nedvszívó), lehetőség van arra, hogy csak az egyik ragasztott felületre vigyél fel ragasztót, és azonnal ragaszd össze az anyagokat. A korrekció 5 percig lehetséges. A száradási idő körülbelül 24 óra.
  • ISMÉTELT ELTÁVOLÍTHATÓ RAGASZTÁS: Fújd az UHU spray ragasztót egy felületre, és hagyd száradni 20 percig. Ez egy öntapadó/permanens ragasztóréteget hoz létre, amely lehetővé teszi az anyag ismételt felragasztását és lehúzását.

Paraméterek

Jellemzők

Űrtartalom 200 ml
Használat Univerzális
Típus Spray
Kód:  TRADlep111
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  15050

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05