Oldal frissítése

Ugears 3D mechanikus Puzzle Box névjegykártyákhoz

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ugears 3D mechanikus Puzzle Box névjegykártyákhoz

A 3D fa puzzle (rejtvényjáték) egy  eredeti,  mechanikus ördöglakat az  Ugears márkától, amiből meg lehet építeni egy névjegykártya-tartó dobozt. Ez az érdekes varázsdoboz  egy figyelemreméltó darabja lesz az Ön otthonának vagy az irodájának. A doboz ideális tároló helye az üzleti névjegykártyáknak, vagy a bankkártyáknak  9 × 5,5 cm méretben, továbbá  gemkapcsoknak vagy más apró csecsebecséknek. Miután megnyomja az emelőkart a doboz oldalán,   a doboz egyet kattan, és kinyílik.  A csomag két változatot tartalmaz a doboz elejéből - az egyiken vannak kivágások, a másikon pedig nincsenek. A kifinomult részletek és ragasztás nélküli összeállítás kitűnő szórakozást biztosít azoknak, akik szeretik a rejtélyes fogaskerekeket, kerekeket és egyéb mechanikai alkatrészeket. Mindegyik modell részletes összeállítási útmutatást tartalmaz. A 3D (háromdimenziós) készlet alkalmas a képzelőerő fejlesztésére és  hihetetlenül szórakoztató. Lepje meg szeretteit vagy  barátait egy teljességgel  szokatlan ajándékkal! 
 

Az Ugears 3D Puzzle Box névjegykártya-tartó doboz főbb jellemzői

  • Eredeti Ugears  háromdimenziós  puzzle fából
  • Gyönyörűen kidolgozott részletek
  • Teljesen működőképes és rugalmas  készlet
  • Fejleszti a kreativitást és gazdagítja a  képzelőerőt
  • Névjegykártyák és bankkártyák tárolására alkalmas doboz
  • A  névjegykártya-tartó doboz  alkalmas 14 éves kortól
     

Méretek:
37 × 17 ×3 cm
Az összeállított  doboz 18,1 x 9,1 x 18,9 cm-es

Darabszám:
61

Figyelmeztetés:
A doboz megfelelő és  hibamentes működéséhez  a  használati utasításban megadott  komponensek (különösen a tengelyek) be vannak kenve normál gyertyaviasszal, hogy  minimális súrlódással lehessen őket forgatni. Hála a kiváló minőségű kivitelezésnek, a háromdimenziós  puzzle megfelelő karbantartás mellett  teljesen működőképes és mozgatható.

 
Kód:  HRAif5634
Termékszám:  4820184120211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20