Oldal frissítése

Ufesa GlidePro PV2600

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ufesa GlidePro PV2600

A(z) Ufesa GlidePro PV2600 Vasaló ideális partner gyakori vasaláshoz. A nagyobb halom vasalnivaló sem jelent problémát. 2600 W teljesítményének köszönhetően pillanatokon belül felmelegszik és használatra kész. Minőségi és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely remek vékony szövetek vasalásához. 35 g/perc gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a vastagabb textíliákat. Amennyiben egyfolytában szúrják a szemed a gyűrődések, díjazni fogod 180 g/perc gőzlövet funkcióját. A gőzlövet vertikális gőzölésre is használható, például a ruhák gyűrődéseinek eltávolításánál. Természetesen a vízspriccelő funkció sem hiányozhat. A vasaló ideális nagyobb mennyiségű öltözet vasalásához, mivel 280 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális komfort érdekében a(z) Ufesa GlidePro PV2600 1,9 m hosszú vezetékkel rendelkezik.

A(z) Ufesa GlidePro PV2600 vasaló legfontosabb tulajdonságai

  • Tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalp
  • 35 g/perc gőznyomás
  • 180 g/perc gőzlövet funkció
  • Vezeték hossza: 1,9 m
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi a csapvíz használatát

A(z) Ufesa GlidePro PV2600 vasaló remek funkciói

A vasaló fő előnye a vízkőmentesítő rendszer, amelynek köszönhetően nem szükséges a desztillált víz, elég csapvízzel feltölteni. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a kényes textíliákat, anélkül, hogy vízcsepegés okozta foltok képződnének a ruhán. A vasalótalp nagyon könnyen tisztítható, mivel öntisztító tulajdonsága megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés, Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 600 W
Gőzkibocsátás 35 g/perc
Gőzlövet 180 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Fekete
Kód:  UFENZ401
Termékszám:  PV2600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20