Oldal frissítése

Ufesa DC Essential SC8310

3,0 2 értékelés
11 990 Ft

Ufesa DC Essential SC8310

A fordászatokban megszokott frizurát szeretnéd otthon is elkészíteni? A közkedvelt Ufesa gyártó által gyártott hajszárító remek választás ehhez. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 2400 W. 3 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajtincsek körül. A hajad olyan lesz, mintha magától száradt volna meg, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és olyan lesz a frizurád, amilyennek megálmodtad. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, miközben a frizura többi részét nem éri a levegő. A formázó kefén található speciális lyukak segítségével gyorsabban elérheted a kívánt hatást.

Hajszárító Ufesa DC Essential SC8310 ...
Hajszárító Ufesa DC Essential SC8310 ...

A neves Ufesa DC Essential SC8310 hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A népszerű Ufesa hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Az ionizátornak köszönhetően a hajad tökéletesen néz majd ki
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2400 W
  • 3 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura tökéletes rögzítéséhez hideg levegőre is át lehet kapcsolni
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor
  • Kábelméret: 1,5 m
  • Kompakt kialakítás, így utazás során is nagyszerű társad lesz
  • Felmelegédese gyors, így nem kell várakoznod
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a sima és puha hajért

A közismert Ufesa hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A hajszárítás szükséges a sima alap megteremtéséhez a további hajformázás előtt. A neves Ufesa hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátorral ellátott hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. A hajad szépségéhez és puhaságához az ionok is hozzájárulnak. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik, így szinte azonnal nekiállhatsz a frizurád kreáláshoz. A csomagban a neves Ufesa hajszárítón kívül a következő tartozékokok érkeznek akasztó pánt.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,5 m
Tartozékok Koncentrátor, Formázó kefe, Diffúzor
Tulajdonságok Utazó szett

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete
Kód:  UFEFV724
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SC8310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15