Oldal frissítése

Ubiquiti USA-24-250W

3,8 4 értékelés
187 890 Ft

Ubiquiti USA-24-250W

Ez a gyors, beépített PoE egységgel rendelkező UniFi switch kettő SFP portja segítségével hálózataid gerincét alkotja majd. 24 db, gigabites sebességű portja minden IEEE 802.3 af, illetve a 24V-os PoE tápellátási szabványnak is megfelel. A switch képes az összes rákötött eszköz és a hálózat egyéb pontjai közötti kapcsolatot mindennemű lassulás vagy akadozás nélkül kezelni, így egy forgalmas csomópontként is megállja a helyét. Így akár távoli hozzáférési helyek (AP-k) vagy non-stop felügyeleti kamerák üzemeltetésére is kiváló - ugyanis az adatot és a tápellátást egyaránt képes egyetlen kábelen át biztosítani.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • PoE Switch számos hálózatvégi eszköz kezeléséhez
  • Támogatja a PoE 802.3af / at és passzív PoE szabványokat
  • Finom és megszakítás nélküli hálózati kapcsolatok még erőforrásigényes alkalmazások esetén is
  • Két SFP port, akár 1 Gbps sebességgel
  • Ingyenes szoftver a konfigurációhoz, a felügyelethez és a központosított menedzsmenthez

Vállalati partnered

A switch megtervezésekor a hangsúlyt az egyszerű kezelhetőségre fektettük. A Unifi Controller legfrisebb változatát egyenesen a gyártó honlapjáról töltheted le - ingyenesen. Az alkalmazás egy barátságos környezetben teszi lehetővé a csatlakoztatott eszközök kezelését és felügyeletét. A Unifi Controller ezenkívül egy központosított menedzsment eszközként is funkcionál, amellyel minden csatlakoztatott eszközt egyetlen számítógépról kezelhetsz. Minden felügyelt hálózat saját felügyeleti, konfigurációs, hálózati feltérképező, statisztikai és adminisztrációs felülettel rendelkezik.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 485 mm
Magasság 43,7 mm
Mélység 285,4 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, PoE (Power over Ethernet), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable)

Sebesség

Váltókapacitás 26 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Tömeg

Tömeg 4 700 g

Portok

RJ-45 24 db
SFP 2 db
10/100/1000Base-T 24

Portok

10/100/1000Base-T 24
Kód:  PW089a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  US-24-250W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10