Oldal frissítése

Ubiquiti US-8-150W

5 4 értékelés
93 490 Ft

Ubiquiti US-8-150W

Egy beépített, gyors hálózat - PoE eszközökkel - az UNIFI switchnek gyerekjáték. Magában foglal 2 db SFP portot gerinc hálózati kapcsolatnak és 8 db Gigabit portot IEEE 802.3af szabvány támogatással, illetve 24V passzív PoE konfigurálási lehetőséggel. Az áramellátás elosztását és a csomagtovábbítási módot egyszerre kezeli az összes porton,  a sebesség elvesztése nélkül, így megvan a lehetőség egy folyamatosan nagy forgalmú csomópont létrehozására. Ez akkor hasznos például, ha távoli hozzáférési pontokat (AP) és nonstop ellenőrző kamerákat használ - a tápellátás és az adatátvitel egyetlen kábelen keresztül történik (PoE).

Legfontosabb jellemzők

  • PoE Switch több készülékhez
  • Támogatja a PoE 802.3af / at és passzív PoE szabványt
  • Nagy kapcsolási teljesítmény nagy igénybevételhez is
  • Egyszerű kiterjesztése a meglévő hálózatoknak, SFP portokon keresztül
  • Ingyenes szoftver a konfigurálásához, a felügyelethez és központosított irányításhoz

Igazi vállalati partner

Switch célja az egyszerű kezelés. A gyártó honlapján ingyenesen letölthető az Unifi Controller szoftver legújabb verziója. Barátságos környezetet biztosít, ahol a rendszergazdák megadhatják a beállításokat és ellenőrzihetik az aktivitást. Az Unifi vezérlő egy centralizált irányítást tesz lehetővé több eszköz számára, egyetlen helyről. Mindegyik hálózatnak saját önellenőrzése, beállításai, hálózati térképe, statisztikái, és természetesen saját rendszergazdai fiókjai vannak.

Paraméterek

Méret

Szélesség 204 mm
Magasság 43 mm
Mélység 235 mm

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L2, PoE (Power over Ethernet), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable)

Sebesség

Váltókapacitás 20 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 14,88 db

Tömeg

Tömeg 1 650 g

Portok

RJ-45 8 db
SFP 2 db
Kód:  PW089e4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  US-8-150W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20