Oldal frissítése

Ubiquiti UniFi Security Gateway PRO

4,0 4 értékelés
135 390 Ft

Ubiquiti UniFi Security Gateway PRO

Az Ubiquiti UNIFI Security Gateway egy kompakt és gazdaságos megoldás, amely egyesíti a nagy teljesítményű routing technológiát és a fejlett biztonsági funkciókat. Egy pár Ethernet port és két pár RJ-45 / SFP van ötvözve. Ezért annyira alkalmas a kis és közepes méretű vállalkozások számára, hogy biztosítsa a megfelelő elérési útvonalat a vállalati hálózathoz. A router garantálja a magas teljesítményt, akár 1 millió adatcsomag másodpercenkénti továbbításával és könnyen konfigurálható egy ösztönösen kezelhető szoftveren keresztül, amely lehetővé teszi a hozzáférési pontok kezelését.  A router, rack ( vezérlő ) szekrénybe való telepítéshez illeszthető kerettel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Magas biztonsági és általános felügyeleti lehetőségek
  • 2 x Gigabit Ethernet port
  • 2 x RJ-45 / SFP combo ports, csatlakozó helyek
  • 1.000.000 adatcsomag másodpercenkénti továbbítása
  • CLI vezérlő haladó felhasználóknak
  • Haladó szintű routing lehetőségek
  • Rackmount tervezés, rack szekrénybe való telepítést segítő formai kialakítás

Széleskörű biztonsági beállítások

Ennek a routernek a lényege az, hogy tartalmaz egy 1000 MHz frekvenciájú kétmagos processzort, amely hardveresen gyorsított adatcsomag feldolgozással rendelkezik és kiegészül a 2 GB RAM-mal. Mivel a hálózati kapcsolatra vonatkozóan egy pár Gigabit Ethernet port csatlakozóhely jellemzi, ez egy vezérlő port és két pár RJ-45 / SFP.combo portot foglal magában. További előnyök közé tartozik a számos biztonsági funkció, például a tűzfal és VPN kiszolgáló a titkosított forgalomhoz vagy a Quality of Service (QoS), a Minőségi Szervíz szolgáltatás.

Egyszerű vezérlés

Az router ösztönösen kezelhető UNIFI Controller v4.8+ grafikus felhasználói felületet kínál, amelyen keresztül a fent leírt funkciókat képes lesz irányítani és információt is kap az aktuális állapotról. Természetesen van még eseménynaplózás és részletes forgalmi statisztikák is rendelkezésre állnak. A felület könnyen elérhető webböngészőn keresztül. Egy másik router hozzáférés beállítási mód lehetséges soros port-on és a CLI.-n keresztül.


Paraméterek

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók QoS (Quality of Service), VPN

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 1 db

Tömeg

Tömeg 2 300 g

Portok

RJ-45 2 db
USB 2.0 1db

Méret

Szélesség 484 mm
Magasság 44 mm
Mélység 164 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok IEEE 802.3, 802.3u, 802.3x

Interfész

WAN (fix) 1 ×
LAN (fix) 1 ×
LAN/WAN (választható) 2 ×

Tárhely

Flash 2 048 MB
Rendszermemória 2 000 MB

Típus és funkció

Funkciók Port VLAN, QoS, WAN
Hozzáférési védelem Host List
Típus Router, Gateway
Kód:  PW091b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  USG-PRO-4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20