Oldal frissítése

Ubiquiti UNIFI Security Gateway

4,8 34 értékelés
Előrendelési ár
49 290 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Ubiquiti UNIFI Security Gateway

Ubiquiti UNIFI Security Gateway egy kompakt és gazdaságos megoldás, amely egyesíti a nagy teljesítményű routing technológiát és a fejlett biztonsági funkciókat. Három Ethernet port és egy dual-core processzor 500 MHz teljesítménnyel áll rendelkezésre. Alkalmas a kis és közepes méretű vállalkozások számára, ahol kitűnően biztosítja az útvonalat a vállalati hálózatokhoz. Ez a router garantálja a magas teljesítményt, akár 1 millió ppss-t másodpercenként, és könnyen konfigurálható, intuitív szoftverrel, amely lehetővé teszi, hogy könnyű legyen kezelni és csatlakoztatni a hozzáférési pontokhoz.

Legfontosabb jellemzői

  • Magas biztonsági és széleskörű vezérlési lehetőségek
  • 3 Gigabit Ethernet portok
  • 1.000.000 pps másodpercenként
  • CLI vezérlés haladó felhasználóknak
  • Csendes működés - ventilátor nélkül
  • Fejlett routing lehetőségek
  • Kompakt méretek és falra szerelési opció

Biztonsági beállítások széles skálája

Ennek az útválasztónak a lelke az 500 MHz-es kétmagos processzor, hardveres gyorsítással, amely kiegészül 512 MB RAM memóriával. A hálózatépítéshez három gigabites Ethernet port áll rendelkezésre és egy másik port pedig a vezérléshez. Az előnyei közé tartoznak a különféle biztonsági funkciók, köztük a tűzfal és a VPN a titkosított kommunikációhoz, vagy a QoS.

Egyszerű vezérlés

Az útválasztó egy intuitív UNIFI Controller v4.grafikus felhasználói felületet kínál, amelyen keresztül tudod majd irányítani a fent leírt funkciókat és minden információt megkaphatsz az aktuális hálózati állapotról. Természetesen elérhetőek még az eseménynaplózás és a részletes forgalmi statisztika opciók is. A interfész könnyen elérhető webböngészőn keresztül. Egy másik módja annak, hogy beállíthasd a routert, a hozzáférés a soros porton és a CLI-n keresztül.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók QoS (Quality of Service), VPN

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 1 db

Tömeg

Tömeg 366 g

Portok

RJ-45 3 db

Méret

Szélesség 135 mm
Magasság 135 mm
Mélység 28,3 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Processzor

Frekvencia 500 MHz

Interfész

WAN (fix) 1 ×
LAN (fix) 1 ×
LAN/WAN (választható) 1 ×

Tárhely

Flash 2 048 MB
Rendszermemória 512 MB

Típus és funkció

Funkciók QoS, WAN
Típus Router
Kód:  PW091a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  USG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10