Oldal frissítése

Ubiquiti UniFi Controller, Cloud Key

4,9 25 értékelés

Ubiquiti UniFi Controller, Cloud Key

Ez a rendkívül kompakt berendezés önálló hardverrel és előretelepített UniFi vezérlővel rendelkezik, melynek segítségével számos hálózati eszközt tud beállítani és menedzselni – switchek, AP, antennák, és további Ubiquiti elemek. A Cloud Key hatékonyan helyettesít egy UniFi vezérlővel rendelkező asztali számítógépet, s ekképpen kifejezetten energiatakarékos. A 4-magos processzor kellő teljesítményt nyújt az UniFi vezérlő zökkenőmentes üzemeléséhez.

Főbb jellemzők

  • Saját UniFi vezérlő a cloud számára
  • Teljes hálózati menedzsment asztali számítógép nélkül
  • Egyszerű kezelés böngészőn keresztül
  • Nagy teljesítmény (4-mag) és alacsony fogyasztás (max. 5 W)
  • Tápellátás PoE 802.3af vagy micro USB-C

Egyszerű, de hatékony

A Cloud Key telepítése roppant egyszerű, s bárki elvégezheti. Csupán egy PoE 802.3af-t támogató switchbe kell csatlakoztatni. Ezt követően elég, ha a böngészőben bemásolod a Cloud Key IP címét. Továbbá a berendezésben SD kártya foglalat (egy 8 GB-os kártya a csomagolásban található) és egy micro USB port is található, mely alternatív tápellátást biztosít, ha nem lehetséges a PoE felületen keresztül való csatlakozás.

Kód:  PW096k1
Termékszám:  UC-CK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20