Oldal frissítése

Ubiquiti UNIFI AP Professional

5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Ubiquiti UNIFI AP Professional

A nagy sebességű Ubiquiti UniFi AP Professional antenna átviteli sebessége 5GHz-en akár 300 Mbps, 2,4GHz-en akár 450 Mbps. Az antennában beépített standard 802.11 a/b/g/n Wifi vevő van. Ideális irodákba, szállodákba, de a hálózat korlátlan kiterjesztésének köszönhetően akár stadionokba is. Teljes mértékben támogatja a roamingot.
Az Access Point-ot 2,4 GHz és 5 GHz-es frekvenciához tervezték, így ez egy Dual-Band eszköz. Tartalmazza az eredeti UNIFI Controller szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy a HotSpot automatikusan kezelje a teljes hálózatot. Ez a központi irányítás lehetővé teszi, hogy rögzíts térképeket, vagy beállítsd az alapvető paramétereket, mint az SSID, a vendég fiók, a kezdőlap, a forgalmi statisztikák és az ügyfelekhez kapcsolódó státuszok. Ethernet-en keresztül működik,  POE kimenet is található rajta.
A dobozban megtalálod az antenna telepítéséhez szükséges összes tartozékot. Az antennának kompakt méretei vannak, így könnyedén a falra, vagy a mennyezetre szerelhető.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Power over Ethernet (PoE)

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 450 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA-Enterprise

Csatlakozók

WAN

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 3 dBi

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready
SSID maximális száma 4 ×

Méretek és tömeg

Mélység 15,45 cm
Súly 185 g
Szélesség 15,45 cm
Magasság 3,15 cm
Kód:  PW085m
Termékszám:  UAP-Pro

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05