Oldal frissítése

Ubiquiti PowerBeam M5-300-ISO

38 490 Ft

Ubiquiti PowerBeam M5-300-ISO

Egy olyan eszközt szeretnél, amely kiváló minőségű jelátvitelt kínál? Szeretnéd az antennádat kültéri környezetben használni, ahol hatnak rá az időjárási körülmények? Egy olyan terméket keresel, amelyik kompatibilis a régebbi M5 sorozatú modellekkel is? Ebben az esetben az Ubiquiti PowerBeam M5 antenna az ideális választás számodra. 

Főbb tulajdonságok

  • Könnyen felszerelhető antenna
  • Garantált a jó minőségű jelátvitel
  • Rendkívül stabil konstrukció
  • Kompatibilis az M5 sorozatú modellekkel
  • Kiváló RF sugárzás árnyékolás
  • Nagy teljesítmény az airMAX technológiának köszönhetően

Minőségi jelátvitel

A felhasznált konstrukció maximális leegyszerűsítésének köszönhetően a termék kültéri elhelyezése is rendkívül egyszerű és gyors lesz. Ezen kívül robusztusabb és erősebb tartóval, illetve galvanizált fogantyúval van ellátva az emitter rögzítésére. A készülék szívét az Atheros 74KC MIPS processzor alkotja 560 MHz-es frekvenciával, amelyet 64 MB-os DDR2 rendszermemória és 8 MB-os flash memória egészít ki. A termék 10/100 Ethernetet támogató hálózati foglalatot használ, illetve beépített WiFi 802.11 a/n vevővel is el van látva. A készülék maximális átviteli sebessége 150 Mbps. A készülék energiaellátásáról a passzív 24 V / 0,5 A PoE adapter gondoskodik, amely a csomagolás részét képezi. 

Egyedülálló konstrukciójának köszönhetően az antenna értékei sokkal job árnyékolást érnek el. Ez még jobb jelet, és sokkal jobb adatátvitelt garantál. Az airMAX technológia képes nagy teljesítményt elérni kültérben való használat során is. Emellett páratlan skálázhatóságot, nagy átbocsátást és a multipoint hálózatok alacsony késleltetését is lehetővé teszi. 

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11n
WiFi sávok 5 GHz

Funkciók

Jellemzők Power over Ethernet (PoE), Kliens
Használat Kültéri

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 150 Mb/s

Biztonság

Csatlakozók

LAN 1 ×

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 22 dBi

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready
Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)

Méretek és tömeg

Mélység 27,6 cm
Súly 2 550 g
Szélesség 36,4 cm

PoE tápellátás

PoE típus Passzív
Kód:  PW086m1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PBE-M5-300-ISO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05