Oldal frissítése

Ubiquiti PowerBeam M5-300

4,0 4 értékelés
33 990 Ft

Ubiquiti PowerBeam M5-300

Érezze a WiFi jel erősségét a gyors és megbízható összeköttetés segítségének köszönhetően. A PowerBeam egy elképesztően erős, összetett kültéri egység az interneten történő kommunikáció segítésére. Gyorsabb processzorral felszerelve maximális teljesítményt nyújt minimális helykihasználással. Az irányított jeleknek köszönhetően az eszköz jobban kiszűri a zajokat és könnyebben zajmentes marad. Ez kifejezetten fontos a nagy interferenciával rendelkező helyeken.

Korszerűsítés

A továbbfejlesztett design az interferenciával szemben ellenáll és az erős hardver csökkenti a válaszidőt és jobbá teszi a teljesítményt. A PowerBeamen belül egy erős MIPS provesszor, Atheros 74KC található 550 MHz- es frekvenciával. Wifi a szabvány MIMO 5 Ghz- cel küldi és fogadja az AP adatokat még hatékonyabban egy előre meghatározott, sorba állított protokollon keresztül, amelynek neve Time Division Multiple Access (TDMA).

Műszaki adatok:

Előnyös:
22 dBi

Frekvencia:
5170-5875 MHz

Processzor:
Atheros MIPS 74Kc

Kapcsolat:
1 x RJ45

Áramellátás:
24 V, 0,5 A Gigabit PoE

Erőátvitel típusa:
Passzív PoE (802.3af PoE aktív nem támogatott)

Tömeg:
1200 g

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Power over Ethernet (PoE), Kliens
Használat Kültéri

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Csatlakozók

LAN 1 ×

Interfész

Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)
Kód:  PW086m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PBE-M5-300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05