Oldal frissítése

Ubiquiti PoE EdgeRouter

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ubiquiti PoE EdgeRouter

Az EdgeRouter PoE egy kivételesen nagy teljesítményű, az elismert Ubiquiti által gyártott eszköz, amely a vadonatúj EdgeMAX szériához tartozik. Öt darab Gbit Ethernet csatlakozóval és egy 500Mhz-es, kétmagos processzorral rendelkezik. Kiválóan alkalmas kis- és középvállalkozások számára, akik szeretnék kihangsúlyozni a biztonságot hálózataik tervezésekor. A Router akár 1 millió csomag másodpercenkénti továbbítását garantálja, amire általában csak a drágább eszközök képesek.

Professzionális paraméterek

A router lelkéül egy kétmagos, MIPS64 processzor szolgál, amely 500 Mhz-es órajellel és hardveres csomaggyorsítással rendelkezik, amellett 512 MB DDR2-es memóriával és 2 GB-os adattárhellyel bír. Öt darab, Gigabites sebességű Ethernet portja biztosítja a hálózati kapcsolatot, illetve egy hatodik, adminisztrációs port is található az eszközön. Legfőbb erősségei, és a Lite verziótól való eltérése abban a 3 db, Gigabites Ethernet portban nyilvánul meg, amelyek teljesen egészében konfigurálhatók SWITCH vagy ROUTER módban, és PoE 24V/48V-os támogatással rendelkeznek.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • Erőteljes router a kis- és középvállalkozások számára
  • Nagy teljesítmény: akár 1 millió csomag másodpercenként
  • Dedikált portok SWITCH vagy ROUTER üzemmódú működéshez
  • EdgeOS operációs rendszer az egyszerű konfigurációért

Széles konfigurációs lehetőségek

Az Edge OS operációs rendszer egy, a router részét képező webes adminisztrációs rendszer, amely rendkívüli stabilitással és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Támogatja az IPv6-os protokollt, a static routingot, az OSPFv3, RIP valamint a BGP protokollokat. Biztonsági funkciói a következők: ACL és Zone tűzfalak, NAT, OpenVPN, IPSec és PPTL L2TP protokollok. A DHCP, a DNS továbbítás, és a Quality of Service (QoS) szolgáltatások is a csomag részét képezik.

További lehetőségek

A router egy intuitív Advanced UI névre hallgató grafikus felhasználói interfésszel rendelkezik, amellyel a fenti funkciók mindegyike konfigurálható, valamint különféle állapotinformációk érhetők el általa. Az eseménynaplózás a és a részletes forgalmi statisztika szintén részét képezi a felületnek. Az interfész egy webes böngészőn keresztül egyszerűen elérhető. A router ezenkívül Command Line Interface (CLI) terminállal is konfigurálható. MInden, amire szükséged van, elérhető command line-nal, vagy SSH használatával.

Paraméterek

Méret

Szélesség 200 mm
Magasság 30 mm
Mélység 90 mm

Sebesség

Váltókapacitás 3 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 1 db

Tömeg

Tömeg 360 g

Portok

RJ-45 5 db
10/100/1000Base-T 5

Processzor

Frekvencia 500 MHz

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP

Interfész

LAN (fix) 5 ×

Tárhely

Flash 2 048 MB
Rendszermemória 512 MB

Típus és funkció

Funkciók Port VLAN, QoS
Típus Router, Desktop
Kód:  PW088e
Termékszám:  ERPoe-5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15