Oldal frissítése

Ubiquiti ES-24-250W

181 590 Ft

Ubiquiti ES-24-250W

A gyors hálózatok kiépítése igazán könnyű feladat a UNIFI (PoE) switchével. Az eszköz 2 beépített SFP porttal rendelkezik, amelyek a hálózatod gerinceként szolgálnak, valamint nem kevesebb mint 24 Gigabit port található rajta, amelyek támogatják a IEEE 802.3af/at szabványt, és akár 24V-os Passive PoE áramellátásra is képesek. A switch kapacitássának és a csomagtovábbítási eljárásnak köszönhetően szim ultán képes minden port között kezelni a kapcsolatot sebességvesztés nélkül, így akár egy forgalmas csomópontként is képes működni. Ez igazán hasznos például a távoli hozzáférési pontok (AP-k) esetén, illetve 24/7 felügyeleti kameráknál is - mindeközben az adatok és az elektromos áram egyetlen kábelen továbbítódnak (PoE).

Legfontosabb jellemzők

  • PoE Switch
  • Támogatja a PoE 802.3af/at szabványt és a passzív PoE-t
  • Teljesítményelsztás a terhelésnek megfelelően
  • Támogatja a virtuális hálózatokat (VLAN)
  • Meglévő hálózatok egyszerű kiterjesztése SFP porton keresztül
  • Ingyenes szoftver az eszköz konfigurálásához, a monitoring hozés központi menedzsmenthez

Vállalati partnered

A router egy intuitív grafikus felülettel, az úgyanevezet Advanced UI-jal rendelkezik, amelyen keresztül kezelheted a különböző funkciókat és a készülék állapotáról is értesülhetsz. Természetesen elérhető az események naplózása és a részletes forgalmi statisztikák megtekintése is. Az interfész egyszerűen hozzáférhető egy webböngésző segítségével. A ruoter másik konfigurálási módja a soros porton keresztüli konfigurálás CLI-vel vagy SSH-val.

 

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), Halmozható (stackable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 26 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 38,69 db

Portok

RJ-45 24 db
SFP 2 db
10/100/1000Base-T 24

Portok

10/100/1000Base-T 24

Méret

Szélesség 485 mm
Magasság 43,7 mm
Mélység 285,4 mm

Tömeg

Tömeg 4 700 g
Kód:  PW089h5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ES-24-250W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15