Oldal frissítése

Ubiquiti EdgeRouter X SFP

4,9 14 értékelés
33 290 Ft

Ubiquiti EdgeRouter X SFP

EdgeRouter Lite nagy teljesítményű asztali router. A gyártó Ubiquiti cég teljesen új termékcsaládja, az EdgeMAX öt Ethernet porttal és egy kétmagos processzorral, amelynek a teljesítménye 880 MHz. Ezért különösen alkalmas a kis és közepes méretű vállalkozások számára, így biztosítva az útvonalat a vállalati hálózathoz. Az EdgeMAX Router garantálja a magas teljesítményt: akár 1 millió adatcsomagot tud másodpercenként kezelni. Felszereltségének köszönhetően játszi könnyedséggel megbírkózik még a legmegterhelőbb feladatokkal is.

Remek paraméterek

A router tartalmaz egy kétmagos 880 MHz processzort, amely hardveres gyorsítás mellett képes adatcsomagok feldolgozása. A processzor kiegészül 256 MB RAM-mal. A hálózati kapcsolatot öt Gigabit Ethernet port látja el, egy másik portot ezen portok kezelésére használják. Az EdgeMAX router egyik legnagyobb előnye ár /érték aránya, ami jóval magasabb, mint számos versenytársáé.

Profi beállítási lehetőségek

Az EdgeOS operációs rendszer egy nagyon stabil, megbízható rendszert kínál számos hasznos funkcióval. Ez támogatja az IPv6 statikus routingot, a jegyzőkönyveket, valamint az OSPFv3, RIP és BGP funkciókat. Beépített biztonsági funkciói között szerepel az ACL és Zone tűzfal, NAT, OpenVPN, IPSec és L2TP protokoll PPTL. Emellett beépített DHCP-vel rendelkezik, továbbá DNS továbbításra is képes.

Könnyű kezelhetőség

Az EdgeOs rendszer látványos grafikus felhasználói felület biztosít felhasználóinak. A készülék részletes felhasználói felületén keresztül képes lesz irányítani a fent leírt funkciókat, illetve információkat kap a router aktuális állapotáról. Elérhető továbbá eseménynaplózás és részletes forgalmi statisztika is. A felület könnyedén elérhető webböngészőn keresztül. A router beállításának egy másik módja a CLI-n vagy SSH-n keresztül történhet.

 

Paraméterek

Processzor

Frekvencia 880 MHz

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok IPsec, PPTP, L2TP

Interfész

LAN/WAN (választható) 5 ×

Tárhely

Rendszermemória 256 MB

Típus és funkció

Funkciók Port VLAN, QoS
Típus Router
Kód:  PW088h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ER-X-SFP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10