Oldal frissítése

Ubiquiti EdgeRouter X

4,8 67 értékelés
33 290 Ft

Ubiquiti EdgeRouter X

Az EdgeRouter X egy nagy teljesítményű asztali router az Ubiquiti gyártótól, a vadiúj EdgeMAX termékcsalád részeként került a piacra. Öt Ethernet portja és 880 MHz-es kétmagos processzora van. Megfelelhet kis- és középvállalkozások számára a vállalati hálózaton belüli útvonaltervezésre. Router garantálja a magas teljesítményt (akár egymillió pps), 99,9% -os rendelkezésre állás mellett, könnyedén felveheti a versenyt a sokkal drágább routerekkel is. Emellett passzív PoE funkcióval rendelkezik, amely praktikus tápfeszültséget biztosít hálózati kábelen keresztül.

A legjobb ár / teljesítmény arány a piacon

  • Magas biztonság és széles adminisztrációs képességek
  • Hatékony processzor és Edge operációs rendszer az egyszerű eszközkezeléshez
  • Speciális útválasztási lehetőségek
  • Kompakt méretek és falra szerelési opció

Profi paraméterek

Ennek az útválasztónak a magja 880 MHz-es, kétmagos processzor, hardveres gyorsítással, amelyet 256 MB memória egészít ki. Öt gigabites Ethernet porttal rendelkezik, hogy csatlakoztathasd a hálózathoz, és még egy port az adminisztrációhoz. A router egyik legnagyobb előnye az ár / teljesítmény arány, ami jóval magasabb, mint a jelenleg a piacon fellelhető hasonlő termékeké.

Beállítási lehetőségek széles skálája elérhető

Az útválasztó EdgeOS operációs rendszere rendkívül stabil rendszer, számos hasznos funkcióval. Támogatja az IPv6 protokollt, a statikus útvonalválasztást, az OSPFv3, a RIP és a BGP protokollokat. A biztonsági funkciók közül ACL és Zone tűzfalakat, NAT, OpenVPN, IPSec és PPTL L2TP protokollokat kínál. A DHCP, a DNS továbbítás és a szolgáltatásminőség (QoS) funkciók természetesen szintén elérhetőek..

Egyszerű vezérlés

A router intuitív grafikus felhasználói felületet kínál, amely által a fent ismertetett összes funkció elérhető és az aktuális állapotinformációt vezérli. A naplózási események és a részletes forgalmi statisztikák természetesen magától értetődőek. Az interfész könnyen elérhető egy webböngészőn keresztül. A router konfigurálásának másik módja a soros porton és CLI-n keresztüli hozzáférés, vagy csatlakozás SSH-n keresztül.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Processzor

Frekvencia 880 MHz

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok PPTP, L2TP

Interfész

WAN (fix) 0 ×
LAN (fix) 2 ×
LAN/WAN (választható) 2 ×
LAN/DMZ (fix) 1 ×

Típus és funkció

Funkciók Port VLAN, QoS
Típus Router
Kód:  PW088g
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ER-X
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20