Oldal frissítése

Ubiquiti Edge Router

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ubiquiti Edge Router

Az EdgeRouter ER-8 egy erőteljes Ubiquiti rack router az új EdgeMAX termékcsaládból. Nyolc Ethernet portja és 800 MHz-es kétmagos processzora van. Leginkább közép- és nagyvállalatok számára alkalmas, ahol biztosítja a vállalati hálózaton belüli forgalomirányítást. A router kétmillió másodpercenkénti nagy átviteli sebességet és 99,9% -os rendelkezésre állást tesz lehetővé, így még drágább routerekkel is felveszi a versenyt.

Professzionális paraméterek

A routernek az alapja egy kétmagos MIPS64 processzor 800 MHz-es hardveres gyorsítással, amelyet 2 GB DDR3 és 4 GB adattárolási kapacitással egészítettek ki. A hálózatra való csatlakozást nyolc gigabites Ethernet port biztosítja, egy port pedig az adminisztrációt szolgálja.

Széleskörű beállítási lehetőségek

Az EdgeOS operációs rendszere, amely a router része, rendkívül stabil, számos hasznos funkcióval. Támogatja az IPv6 protokollt, a statikus útvonalválasztást, az OSPFv3, a RIP és a BGP protokollokat. A biztonsági funkciók közül ACL és Zone tűzfalakat, NAT, OpenVPN, IPSec és PPTL L2TP protokollokat kínál. A DHCP, a DNS továbbítás és a szolgáltatásminőség (QoS) szolgáltatás természetesen magától értetődő.

egyszerű kezelhetőség

A router egy intuitív, fejlett grafikus felhasználói felületet kínál, amely felügyeli az összes fent leírt funkciót, valamint az aktuális állapotinformációkat. A naplózási események és a részletes forgalmi statisztikák természetesen rendelkezésre állnak. Az interfész könnyen elérhető egy webböngészőn keresztül. A router konfigurálásának másik módja a soros porton és CLI-n keresztüli hozzáférés, vagy SSH-n keresztül.

Paraméterek

Méret

Szélesség 484 mm
Magasság 164 mm
Mélység 44 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus és funkció

Típus Rack
Funkciók L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 8 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec) 2 db

Tömeg

Tömeg 2 300 g

Portok

RJ-45 1 db
10/100/1000Base-T 8

Processzor

Frekvencia 800 MHz

Szabványok és protokollok

Szabványok és protokollok TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP

Interfész

LAN (fix) 8 ×

Tárhely

Rendszermemória 256 MB

Típus és funkció

Funkciók Port VLAN, QoS
Típus Router
Kód:  PW088c
Termékszám:  ER-8

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20