Oldal frissítése

UAG Trooper Case Black iPhone X

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UAG Trooper Case Black iPhone X

Olyan tokot keresel, amelyik valóban megvédi az iPhone X készülékedet extrém körülmények között, például sportolás közben vagy utazás során is? Akkor az UAG Trooper Case Black iPhone X ideális választás a számodra. Az egyedülálló, szabadalmaztatott, fém és bőr konstrukció tökéletesen ütésálló, a fekete kialakítás pedig roppant izgalmassá teszi a megjelenését.  Sosem fog kicsúszni véletlenül sem a kezedből: a a tok felülete csúszásgátló anyagból készült, amelynek ráadásul nagyon kellemes a tapintása. A masszív kialakítás dacára az UAG tok kényelmes hozzáférést biztosít az iPhone X-hez: nem akadályozza sem a feltöltést, sem a szinkronizálást, mivel szabadon hozzáférhetsz a csatlakozókhozés a gombokhoz. 


Főbb termékjellemzők

  • Védőtok iPhone X-hez
  • Egyedülálló, szabadalmaztatott dizájn
  • Fém és bőr kombináció
  • Rendkívül tartósés hosszú élettartamú
  • A megerősített sarkok védelmet biztosítanak az esés ellen
  • Biztosítja a készülék egyszerű töltését
  • A katonai szabványhoz képest kétszeresen cseppálló
  • Akár 4 hitelkártya is elfér benne
UAG Trooper Black

UAG Trooper Black - tank mezi kryty

Jut hely a kártyáknak

Jut hely a kártyáknak is

Fejesztés közben, a tesztelések során gyakran szó szerint megsemmisült az iPhone X-re szánt UAG Trooper Case Black. A sarkokat ezért megerősítették, s a tok így biztos védelmet nyújt a készülék számára rázkódás és ütés ellen. A tok öt rétegből áll, amelyek együtt sokoldalú védelmet nyújtanak a telefon számára, meghosszabbítva az élettartamát. Ezt messzemenően alátámasztja az, hogy kétszeresen megfelelt a katonai cseppállósági teszten, s így megfelelt a nagyon szigorú MIL STD 810G 516.6 szabványnak. Továbbá elegendő hely áll rendelkezésre akár 4 hitelkártya tárolására is a hátlap felőli részen. 


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone X, iPhone XS

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag, Gumi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Szín és motívum

Szín Fekete

Típus és anyag

Használat Outdoor
Kód:  UAG054b33
Termékszám:  IPHX-T-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10