Oldal frissítése

UAG Scout Folio fekete

4,0 5 értékelés

UAG Scout Folio fekete


Splňuje vojenské normy

Megfelel az igényes katonai szabványoknak

Gondolkozz előre

A gravitáció a gyönyörű eszközök ellensége. Előbb-utóbb a földre esik, és akkor jelentkeznek a csúnya karcolások. Az egyetlen védekezés csak az lehetne, ha otthon, egy üveg tokban tárolnánk a készüléket, és nem használnánk soha. Az Alza.com azonban az Urban Armor Gear formájában egy új megoldást kínál.


A keverék anyag jelentős szereppel bír

A tok alapja a könnyű kompozit és a gumi kombinációja. Ez extra erőt és tartósságot eredményez. Az ötletes kialakítás lehetővé teszi, hogy lenyűgöző állványt hozzon létre, amely sokkal nagyobb kényelmet is ad, főleg videók nézése közben.

Pevná konstrukce

Nem csak szép, de remek védelmet is nyújt


Pohodlný stojánek

Szép állvány

Ideális tok iPad 2 Airhez

A csúszásgátló a tok oldalsó részén megkönnyíti a mindennapi használatot és meggátolja a csúszást. Az állvány tokja mégis kényelmes hozzáférést biztosít az összes csatlakozóhoz, gombokhoz és a kamera lencséjének oldalsó nyílásához is.

Kód:  UAG024
Termékszám:  UAG-IPDAIR2-BLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05